Friday, August 19, 2022
Home Health This Viral Hack Shows How To Chop Onion Te 30 Seconds Or...

This Viral Hack Shows How To Chop Onion Te 30 Seconds Or Less

Kokerij is voordat veel mensen eentje leuke bezigheid, maar ie toebereiding van nuttigen schenkkan ie vaak lastig maken. Wij vinden ie eentje vitaal gedoe wegens groenten te hakken, den ingrediƫnten te zieden plusteken te schillen plusteken andere zulke processen uit te voeren voordat ie eigenlijke zieden. Met name uien snijden is eentje arbeidsintensieve bezigheid waar wij mee worstelen. Van tijdstip totdat tijdstip komen wij enkele technieken tegen diegene ie snijden van uien gemakkelijker kunnen maken. Eentje recente virale hack heeft onzerzijds echter overweldigd om zijn vindingrijkheid. Den levensveranderende hack worden verdeeld op den Instagram-rollen plusteken gaat sindsdien viraal. Ui-hack is noch uitsluitend tijdbesparend, maar verstrekken zowel geweldige resultaten. Bekijk hier den volledige video:

Kookboekauteur plusteken voedingsdeskundige Melanie Lionello ging zoals haar Instagram-handvat @frommylittlekitchen wegens dit ongelooflijke hack te porties. Te den clip zagen wij hoe hij den ui schilde maar den wortel intact hield. Daarna keerde hij ie ondersteboven plusteken kolf den ui honingbij den wortel. Met zijn koksmes maakte hij eentje volgende incisie ter den ui. Daarna legde hij ie opzij plusteken sneed den ui verachtelijk voordat verachtelijk wegens in enkele minuten eentje volmaakt gesnipperde ui te hebben!

Den chef schreef ter zijn postbode: “Dit hack gaat zoveel tranen bezuinigen!! Zo snijd jij eentje hele ui ter minder dan 30 seconden, zeg mij dat ik noch den enige ben diegene dit techniek leert.”

(Lees zowel: Virale video toont eenvoudige wijze wegens koelkast schoon te maken met eentje doe-het-zelfspray)

Met dit hack hiel jij gemakkelijk plusteken snel uien.

Den video van chef Melanie is viraal getogen plusteken heeft in enkele dagen meer dan 13,4 miljoen views plusteken 805.000 likes verzameld. Duizenden gebruikers prezen den uienhack zowel ter ie commentaargedeelte. “Wacht watten?! Nog steeds jaren oud vandaag”, zei eentje gebruiker, terwijl eentje ander schreef: “Dat is groots. Nee, ik wist ie noch ooit!” Sommige anderen waren ie er zowel mee ooit: “Oh mijn god! Dat is intact uiteraard! Ik vind ie groots.” Sommige thuiskoks hadden zelfs eentje twee vragen voordat den hack, zoals: “Waar vind jij zij zo klein?” Eentje ander suggereerde: “Indien ie vantevoren doormidden wordt gesneden, zou ie noch bewegen. Op diegene wijze blijven den stukken zelfs noch ter vorm!”

Wij zullen dit tijdbesparende plusteken gemakkelijke hack vandaag zeker trachten wegens uien te snijden. Watten vond jij van den virale video overheen ie snijden van uien? Vertel ie onzerzijds ter ie opmerkingengedeelte.

Overheen Aditi AhujaAditi houdt van praten plusteken ie ontmoeten van gelijkgezinde mensen (vooral degenen diegene van Veg Momos vasthouden). Pluspunten mits jij zijn slechte grappen plusteken sitcom-referenties vindt, of mits jij eentje nieuwe herstelwerkzaamheden aanraadt.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments