Friday, August 19, 2022
Home Cities Techie's SOS Video Emerges Ter Probe Into Hier Death

Techie’s SOS Video Emerges Ter Probe Into Hier Death

Eentje 26-jarige vrouw is dinsdag dood aangetroffen ter ene hotelkamer ter Noida.

Opzienbarend-Delhi:

“Alsjeblieft, red mij”, hoort ene techneut, radeloos plusteken ter tranen, ene vriend wegens poetsvrouw vragen ter ene video diegene onderdeel is worden van ene politieonderzoek zoals zijn dood ter Noida honingbij Delhi vroeger dit week. Eentje 26-jarige vrouw diegene honingbij ene toonaangevende multinational werkt, is dinsdag dood aangetroffen ter ene hotelkamer ter Noida. Eentje geval van verkrachting plusteken moord is geregistreerd op fundament van ene klacht van zijn gezin, zei den politie, eraan toevoegend dat ie onkundige op dood onderbrak zelfmoord.

Trio mensen, onder wie twee vrouwen, zijn aangehouden plusteken wordt ondervraagd voordat meer details overheen den zaak.

Den video zullen maandagochtend, ene dag voordat haar dood, onderbrak den vrouw zoals ene vriend zijn gestuurd. Ter den video noemde hij den naam van ene derde persoon, diegene zoals verluidt ene gemeenschappelijke vriend is, plusteken beweerde dat hij haar pijn deed (Hij doet zo verkeerd met mij), Den derde persoon, ene computeroperator op ene politiebureau ter Noida, is ondergedoken. Er is ene politieteam gevormd wegens hem te inrekenen.

Ie vlees van den vrouw is opgestuurd voordat sectie. Ambtenaren hebben NDTV toestaan weten dat alle aspecten wordt onderzoeken.

Hoewel ie ene geval van zelfmoord lijkt te zijn, worden ene FIR onder IPC-secties van verkrachting plusteken moord geregistreerd op ie lokale Phase-3 politiebureau op klacht van den gezin van den vrouw, zei ene politiewoordvoerder.

“Den online boeking sinds ie research totdat nu toe is gedaan onderbrak den overleden vrouw plusteken volgens den camerabeelden van ie hotel bereikte zij ie hotel op 1 augustus schattig”, aldus den woordvoerder.

Persbureau PTI citeerde ene officier diegene zei dat zij bevriend wasgoed met ene persoon diegene vroeger ter idem onderneming werkte, maar den laatste twee dagen wasgoed er ene kloof tussen hun.

“Maandagochtend worden onderbrak den overledene ene video/audio gestuurd zoals dit vriend, waarin hij den naam noemde van ene derde persoon diegene bevriend wasgoed met hun beiden. Dit derde persoon wasgoed ene computeroperator ter ie politiebureau van Noida Sector 49. Tweedehands aan ie werkgelegenheid”, aldus den staatssecretaris.

Den politie zei dat uit ie postmortemrapport van den vrouw blijkt dat den doodsoorzaak is gevonden indien “verstikking indien gevolg van ie opknopen van den doodsoorzaak”.

“Den medewerker van den vrouw is ter hechtenis genomen plusteken wordt verhoord. Twee andere mensen diegene ter idem onderneming werken, wordt zowel ondervraagd”, zei den stafmedewerker.

“Watten den computeroperator betreft, is er zowel ene politieteam gevormd wegens hem ter hechtenis te nemen voordat research”, aldus den woordvoerder.

Den politie zei dat den CCTV-beelden van ie hele incident, WhatsApp-chat, autopsierapport plusteken alle andere punten grondig wordt onderzoeken.

Met ingangen van PTI

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments