Saturday, August 13, 2022
Home Cities "Middle Class" Signs Placed All Overheen Mumbai

“Middle Class” Signs Placed All Overheen Mumbai

Ie teken van “middenklasse” worden ter veel porties van Mumbai waargenomen.

Recentelijk worden eentje jonge man waargenomen diegene den woorden ‘middenklasse’ met ‘I love Mumbai’-borden overal plaatste. Dit woorden werden gevonden op openbare selfie-punten, coffeeshops plus zelfs winkels met ie woord liefde ter hun naam. Den identiteit van diegene jonge man is nu onthuld – hij is onderaannemer Preet Kamani.

Ene video diegene op zijn Instagram-handvat is gepost, toont den heerser Kamani diegene uithangborden van den “middenklasse” bovenin den letterteken ‘Love’ overheen den stad hangt, waaronder Bandra, Jogeshwari, Goregaon, Andheri plus Santacruz. Den onderaannemer worden zelfs waargenomen met eentje trap wegens overheen den borden te stijging diegene noch gemakkelijk toegankelijk zijn.

Den video laat voorts zien dat Kamani eentje populaire voorstelling overheen liefde op eentje zender crasht plus den presentator vraagt ​​hem te “co-hosten”. Den clip wordt vervolgens afgespeeld ter den modus voordat snel vooruitspoelen plus toont den onderaannemer diegene met den presentator van den radioshow praat overheen ie subject liefde. Den onderwerpen waarover hij sprak, zijn echter noch bekendgemaakt.

“Wij hebben tenslotte den liefde bedreven ter den middenklasse. Maar jouw zult eentje tijdje willen wachten wegens te weten waarom wij ie deden”, zegt mijnheer Kamani aan ie einde van den video.

Preet Kamani worden geschapen op 28 sprokkelmaand 1996 plus verscheen ter verschillende tv-shows plus commercials voordat merken mits Cadbury, Vodafone, Pepsi, Hero plus Apple.

Hij worden voordat ie vooraf beroemd mits piemel van den populaire YouTube-band Jumbo Jatts. Te 2019 maakte den onderaannemer zijn Bollywood-debuut ter den titelrol met Hum Chaar.

Mr Kamani speelde zowel ter Shahid Kapoor starrer JerseyDiegene ter april van dit klas worden uitgebracht.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments