Friday, August 19, 2022
Home Health Karisma Kapoor’s Idli Indulgence Will Leave You With Hunger Pangs

Karisma Kapoor’s Idli Indulgence Will Leave You With Hunger Pangs

Karisma Kapoor is nogal ene onbeschaamde levensgenieter. Zij gaat vaak zoals sociale media wegens haar onsterfelijke liefde voordat alles watten lekker is te uiten. Of ie nu den biryani van inherent bodem is of ene exotische kookplaats, wij hebben Karishma ie allen met evenveel zorgzaamheid zien leegeten. Nu, op ene vrijdagmiddag, at zij ene klassiek Zuid-Indiaas schotel plusteken liet onzerzijds hongerig achter. Haar Instagram-verhalen bevatten ene schotel met heerlijke witten rijst-idlis plusteken watten onkundige op ragi idli. Daarnaast zien wij zowel ene sambarkom. Natuurlijk bevatte den maaltijd ene verscheidenheid aan chutneys – kokosnoot plusteken tomaat. Wegens ie nog lekkerder te maken, stond er ene bakje groene pepers. Karisma heeft ene vraag achtergelaten voordat haar Instafam ter haar postbode. Er stond: “Idli iemand?” Plus liet ie publiek met twee keuzes “ja” plusteken “nee”. Ja immer Karishma, luister jouw?

LEES OOK: Virale video: dit zonderling watermeloenpizza verliet ie internet ter shock

Mits den Zuid-Indiase spread van Karisma Kapoor jouw doet wensen zoals idli, dan hebben wij iets voordat jouw. Waarom maak jouw dit vlam South-nietje noch thuis? Bekijk voordat begeleiding dit vijf heerlijke recepten hieronder:

1. Rijst Idli

Dit klassieke recept is ene perfecte voorkeur voordat ie ontbijt. Mix ie met watten heerlijke sambar plusteken kokoschutney.

2. Ragi Idli

Voordat ene eiwitrijk ontbijt moeten jouw dit gezonde recept ooit trachten. Ragi, zowel welnu beroemd mits Nachni, is zeer voedzaam. Maak dit idlis thuis plusteken serveer warm met sambar plusteken chutney.

3.Meergranen Idli

Idli is veelzijdig plusteken schenkkan met veel ingrediënten wordt gekookt. Dit meergranen idli is gezondheidsbevorderend, lekker plusteken schenken ene gezonde twist aan jouw maaltijd. Ragi, bajra, jowar, tarwemeel wordt tweedehands samen met watten urad dal plusteken fenegriek (fenegriek) zaden wegens dit schotel te maken.

4. Kipgehakt Idli

Ja, dit heerlijke recept zullen den smaakwaarneming van kippenliefhebbers zeker verbeteren. Dit idlis hebben den eigenschappen van kipgehakt. Ie toestaan ternauwernood 15 minuten wegens dit schotel te voltooien.

5. Poha Idli

Ben jij ene van diegene mensen diegene hunkeren zoals instant idli? Zo ja, dan is dit recept jouw zekering. Alles watten jouw nodig hebt is poha, rava, wrongel plusteken watten zoutig. Mix zij vanwege jawel plusteken handelen zij ter den idli maker. Dat is ie.

Mits er ene idli-recept is waar jouw dol op bent, vergeet dan noch wegens ie thuis te maken.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments