Tuesday, August 16, 2022
Home Business IBS Software To Provide Passenger Service Systems For Jet Airways

IBS Software To Provide Passenger Service Systems For Jet Airways

Jet Airways is van project wegens ter september 2022 den commerciële activiteiten te hervatten.

Thiruvananthapuram:

Ie Jalan-Colorrock-consortium heeft IBS Software, toeleveringsbedrijf van SaaS-oplossingen op fundament van Thiruvananthapuram Technopark voordat den wereldwijde reisindustrie, geselecteerd mits technologiepartner wegens capaciteiten ter passagiersservicesystemen te leveren aan Jet Airways, dat ter september 2022 met commerciële activiteiten zullen par. Van project wegens weer te par.

Den uitverkoring zullen Jet Airways eentje reeks technologieplatforms bieden wegens weer te lancering mits eentje mensgerichte luchtvaartmaatschappij voordat ie digitale tijdvak, aldus ie winkelbedrijf ter eentje verklaring hier.

Indien technologiepartner zullen IBS Software state-of-the-art mogelijkheden bieden op ie streek van Passenger Service Systems (PSS), waaronder boekings-, voorraad- plusteken inkomstenbeheer, vertrekcontrolesystemen, loyaliteitsbeheer, evenals eentje webstek plusteken mobiele app van den nieuwste mensenleven, diegene vermag mits geheel wordt aankunnen. is ontworpen wegens te uitvoeren. reizigers- plusteken winkelervaring, zei ie.

Jet Airways zei dat ie terugkomt met eentje zelfvertrouwen wegens technologie, services plusteken klantervaring zoals eentje opzienbarend niveau te tillen.

“Ter IBS Software hebben wij eentje ideale partner gevonden met den nodige ervaring plusteken expertise wegens ie technologieplatform plusteken den support te bieden waarmee wij eentje betere Jet Airways terug kunnen brengen voordat diegenen diegene reikhalzend wachten wegens Jet Airways weer te lancering. Zullen promoten wegens den toezeggen, nu wij eentje “synoniem opzienbarend tijdvak voordat den luchtvaartmaatschappij ingaan”, zegt Sanjeev Kapoor, Chief Executive Officer van Jet Airways.

IBS Software CEO Anand Krishnan zei dat Jet Airways eentje van India’s uiterst vlam luchtvaartmaatschappijen is plusteken dat ie eentje absoluut voorrecht is wegens onderdeel te nemen aan den langverwachte herlancering.

“Jet Airways zet zichzelf ter wegens technologie centraal te stellen ter haar algehele activiteiten, plusteken wij zijn verheugd wegens samen te werken met hun visionaire team wegens ie gezicht van den luchtvaartervaring ter India plusteken daarbuiten te veranderen”, voegde hij eraan toe.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments