Tuesday, August 16, 2022
Home Tech Google Search for Web Testing a Row of Cards on Homepage: Report

Google Search for Web Testing a Row of Cards on Homepage: Report

Google Search for the Web test zoals verluidt eentje reeks Square-kaarten op zijn startpagina wegens onder meer effecten plusteken markten, trends, weer plusteken watten te bekijken, weer te geven. Sommige gebruikers twitterden overheen den wijziging plusteken zeiden dat ie weer inloggen op Google.com na ie wissen van den browsegeschiedenis den startpagina met eentje Square-kaart liet zien. Google heeft vroeger updates voordat Zoeken plusteken Nieuwsbericht doorgevoerd ter eentje poging den verspreiding van verkeerde inlichting tegen te gaan. Te maart gaf eentje rapport zowel aan dat Google Zoeken den potentie kreeg voordat gebruikers wegens den beschikking van doktersafspraken te vinden wegens hun gezondheidscontroles te plannen, zonder oplossingen van derden te paardenhoeven tradities.

Volgens eentje recent rapport van 9To5Google test Google Search eentje reeks kaartspel op ie desktopweb. Ie wordt verteld mits den Discover-functie. Sommige gebruikers twitterden overheen ie vinden van den Google-startpagina met den nieuwe Square-kaart. Eén gebruiker ter één tweet genoemd Wijzigingen op desktopweb zeggen dat weer inloggen op Google.com na ie wissen van den browsegeschiedenis den startpagina met eentje vierkante landkaart liet zien. Den kaartspel geven details weer zoals effecten plusteken markten, trending, weer, watten te loeren onder andere.

Ene twee maanden geleden introduceerde Google updates voordat Zoeken plusteken Nieuwsbericht ter eentje poging den verspreiding van verkeerde inlichting tegen te gaan. Vorig klas heeft ie zowel den zoekfunctie vernieuwd plusteken eentje vakgroep overheen dit resultaten toegevoegd wegens gebruikers te informeren overheen snel evoluerende vertellen.

Dit functie is nu vacant ter meer dan 20 talen. Nu, ter Engelse zoekopdrachten ter den Verenigde Staten, zullen dit mededelingen gebruikers zowel inlichting geven overheen hoe zij online nieuwsresultaten kunnen ontwikkelen. Google heeft zowel tips meegevoeld voordat gebruikers wegens online feitencontroletools solide te tradities.

Te maart zullen Google Zoeken gebruikers zowel den potentie bieden wegens den beschikking van doktersafspraken te vinden wegens hun gezondheidscontroles te plannen, zonder dat zij oplossingen van derden paardenhoeven te tradities. Den update worden donderdag gepresenteerd tijdens The Check Up, ie tweede jaarlijkse gezondheidsgerichte evenement van Google.


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische nieuwsbericht plusteken recensies Twitter, Facebook plusteken Google Nieuwsbericht. Abonneer jouw op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plusteken technologie.

Proefperiode voordat Xbox Spel Pass-gezinsabonnement begint ter Colombia plusteken Ierland

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments