Friday, August 19, 2022
Home India Delhi Government To Open 500 Liquor Stores By September 1

Delhi Government To Open 500 Liquor Stores By September 1

Ter ie rapport staat dat tegen 31 december 200 toegevoegd slijterijen zullen wordt ontsloten. (Vertegenwoordiger)

Verrassend-Delhi:

Na terugkeer zoals ie oude accijnsbeleid, zou den regering van Delhi vanaf 1 september waarschijnlijk 500 slijterijen gaan uitbuiten honingbij schaarste aan particuliere toneelspelers ter den detailhandelsverkoop van sterke gedistilleerd, zeiden functionarissen donderdag.

Na ene vergadering op donderdag heeft ene subcommissie van den regering ene rapport uitgebracht waarin staat dat viertal ondernemingen – Delhi Tourism and Vervoer Development Corporation (DTTDC), Delhi State Industrial Infrastructure Development Corporation (DSIIDC), Delhi Consumer Cooperative Wholesale Stores (DCCWS ) plus Delhi State Civil Supplies Corporation (DSCSC) – zullen dit winkels staart dit maand toenemen.

Ter ie rapport staat dat tegen 31 december 200 toegevoegd slijterijen zullen wordt ontsloten.

Ter totaal zou elk van dit 700 verkooppunten vijf premium-vends hebben wegens high-end merken te verkopen. Twee van dit vijf winkels gaan waarschijnlijk tegen ie einde van den maand open plus den surplus tegen 31 december.

DTTDC zou zijn winkels openen ter Zones 1-9, DSIIDC 10-18, DCCWS 19-24 plus DSCSC 25-30.

Daarenboven, aldus ie rapport, zullen DTTDC ie luchthavengebied beheren plus zullen DSIIDC gebieden beheren onder Delhi Cantonment plus den notabelen van New Delhi.

Retailvergunningen voordat 32 zones plus 849 winkels werden afgegeven aan particuliere bedrijven ter ie huidige accijnsbeleid dat op 31 augustus afloopt.

Den regering, diegene den drankhandel had stopgezet nadat ie accijnsbeleid 2021-22 op 17 november wasgoed ingevoerd, zou vanaf 1 september weer slijterijen gaan runnen.

Ie rapport van den subcommissie stelt dat terwijl DTTDC plus DSIIDC tegen ie einde van elke maand 150 slijterijen zullen openen, DCCWS plus DSCSC elk 100 winkels zullen openen ter dezelfde tijdsperiode.

Tegen december zullen DTTDC plus DSIIDC elk 60 toegevoegd winkels openen plus zullen DCCWS plus DSCSC elk 40 nieuwe winkels lancering.

Ter ie accijnsstelsel dat totdat 17 november vorig schooljaar liep, hadden alle viertal den bedrijven 475 drankcontracten.

Ie rapport suggereerde dat bedrijven totdat 15 procent van den verwachte brutowinst aan huursom financieren plus dit bedrag vermag variëren horig van waar ie zichzelf bevindt.

Subcommissie opgericht op 3 augustus wegens zones te identificeren voordat ie openen van contracten, ie vastleggen van ie veel winkels, ie vastleggen van huurnormen, ie openen van contracten ter winkelcentra plus overheidscentra plus ie veel premiumverkopen dat om elk onderneming moeten wordt gedaan. vestigen.

Den subcommissie bestond uit den arbeidscommissaris plus den koppen van viertal bedrijven.

Ie rapport zei dat den vertegenwoordigers van ie onderneming zeiden dat zij ervoor zullen zorgen dat den niet-conforme porties van den stad zullen wordt gedekt, wegens den verkoper van premiummerken te maximaliseren plus wegens ie merknaam te pushen plus te hoge roemen te voorkomen.

Ambtenaren zeiden dat ie rapport zullen wordt voorgelegd aan den hoofdsecretaris (Financiën) voordat overweging plus verdere handeling.

Enkele dagen geleden worden onder den eerste secretaris (Financiën) ene makelaarsprovisie samengesteld wegens ene ​​vlotte overgang zoals ie vorige accijnsstelsel te verzekeren plus lekkages te nakijken. Ie omvatte zowel bovenmatig secretaris (IT), directeur van Women and Child Development, hoofdcommissaris (werk) plus hoofdcommissaris voordat accijnzen.

Den regering heeft zowel ene makelaarsprovisie samengesteld bestaande uit den hoofdsecretaris (Financiën), den hoofdsecretaris (Inkomsten), den hoofdcommissaris voordat accijnzen plus ene ander lul met expertise op ie regio van ie accijnsstelsel wegens ie accijnsbeleid te verwoorden plus uit te voeren. Zij zou in ene maand haar rapport indienen.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven om NDTV-personeel plus is ie gepubliceerd vanuit ene gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments