Friday, August 19, 2022
Home Tech YouTube Working on Pinch to Zoom Experimental Feature

YouTube Working on Pinch to Zoom Experimental Feature

YouTube test eentje functie waarmee gebruikers op elk eindje van den video kunnen in- plusteken uitzoomen voort met twee vingers ter den videospeler te knijpen. Dit maakt eindje uit van eentje schilderijlijst met experimentele functies van YouTube diegene ie toneelpodium zijn gebruikers blijft vragen wegens uit te trachten voordat ie voordat ie publiek wordt uitgerold. Waargenomen moeten wordt dat dit functie enig indien test wordt aangeboden aan degenen diegene zichzelf hebben geabonneerd op YouTube Premium. Vorige maand heeft YouTube den Picture-in-Picture (PiP) -modus uitgerold voordat alle abonnees op iPhone plusteken iPad wereldwijd.

Dit experimentele functie, Pinch to Zoom genaamd, is enig toegankelijk voordat YouTube Premium-abonnees. Met dit functie kunnen YouTube-gebruikers den videospeler met twee vingers knijpen wegens ter plusteken uit te zoomen op eentje clip. Daarnaast kunt u zowel met uw vinger voort den videofeed stoofpannen. Dit functie zou tipsters plusteken analisten diegene op zoek zijn zoals minuscule details ter video’s zeker promoten wegens onopvallende details zoals voren te brengen, bijvoorbeeld ter filmtrailers.

Overmits dit eentje experimentele functie is, is dit voordat eentje beperkte tijdstip vacant. YouTube Premium-abonnees hebben totdat 1 september toegang plusteken kunnen ie uitproberen. Jouw kunt YouTube Premium krijgen indien jou ie wilt uitproberen. YouTube biedt nou eentje kosteloos proefperiode van drietal maanden aan. Roemen voordat lidmaatschap par vanaf Rs. 129 vanaf maand plusteken met toegang totdat YouTube Music Premium. U kunt selecteren voordat eentje maandelijks gezinsabonnement honingbij Rs. 189 plusteken voeg nog 5 leden toe aan uw account. Er is zowel Rs. 1.290 jaarabonnement, plus eentje Rs. 79 maandabonnement voordat studenten.

Ie is zowel noch nodig dat Google dit functie publiek maakt. Ie vermag ie volledig schrappen. Totdat nu toe bood YouTube den knijp-in-zoomfunctie wegens video’s uit te breiden totdat den volledige breedte van hoge smartphoneschermen. Ie snijdt echter porties van den video aan den boven- plusteken onderzijde be wegens eentje ‚Äč‚Äčkijkervaring op volledig scherm te bieden.

Vorige maand heeft YouTube den Picture-in-Picture (PiP) -modus uitgerold voordat alle YouTube-abonnees op iPhone plusteken iPad wereldwijd. Hierdoor konden zij eentje minispeler voordat YouTube-video’s bekijken ter eentje zwevend venster terwijl zij andere apps op hun toestellen gebruikten.


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische televisiejournaal plusteken recensies Twitter, Facebook plusteken Google Nieuwsbericht. Abonneer jou op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plusteken technologie.

Tinder geven Metaverse-financiering op, digitale tokenplannen te midden van tegenvallende inkomsten

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments