Friday, August 19, 2022
Home Tech WhatsApp May Let Users View Past Group Participants, Feature Seen te Latest...

WhatsApp May Let Users View Past Group Participants, Feature Seen te Latest Beta for iOS: Report

WhatsApp voegt zoals verluidt den potentie toe wegens eerdere groepsdeelnemers te bekijken te den nieuwste bètaversie van zijn iOS-client. Den update is donderdag uitgerold zoals eentje beperkt tal bètatesters. Ie communicatieplatform dat eigendom is van meta, zullen dit functie den komende weken op volwassene schelp vacant maken voordat meer bètagebruikers. Den potentie wegens eerdere groepsleden te zien is noch beperkt totdat groepsbeheerders – alle leden kunnen dit zoals verluidt zien nadat zij dit functie op hun account hebben geactiveerd.

Volgens eentje rapport van WhatsApp-functietracker WABetaInfo wordt WhatsApp-bèta voordat iOS 22.16.0.75 geleidelijk uitgerold zoals bètagebruikers via TestFlight. Er wordt medegedeeld dat ie den potentie biedt wegens eerdere deelnemers van eentje menigte te zien diegene te den afgelopen 60 dagen zijn achtergelaten of verwijderd. Er wordt aangenomen dat er eentje nieuwe optie is toegevoegd aan ie gedeelte met groepsinformatie voordat dit functie.

Den functie lijkt noch beperkt te zijn totdat groepsbeheerders. Den feitelijke voorval van den persoon diegene den menigte verlaat, is echter noch zichtbaar te den groepschat, buiten voordat beheerders.

WhatsApp werkte zoals verluidt aan dit functie indien onderdeel van WhatsApp-bèta voordat iOS 2.2.16.70. Daarenboven wasgoed den functie waarmee leden eerdere groepsdeelnemers kunnen zien zowel te zien te 2.22.12.4 bèta voordat Android.

Ter verwant nieuwsbericht vermeldt eentje recent rapport dat WhatsApp werkt aan den potentie wegens berichten te groepschats te wegdoen. Den functie wordt verondersteld te zijn opgenomen te den WhatsApp-bèta voordat Android 2.2.2.17.12. Andere groepsleden zullen eentje chatballon kunnen zien diegene aangeeft dat eentje beheerder eentje manifest van eentje andere gebruiker heeft verwijderd. Overgeschreven hiervan vermag WhatsApp zowel werken aan ie brengen van gelokaliseerde in-app-aankondigingen zoals Android. Dit aankondigingen kunnen inlichting bevatten overheen nieuwe functies, tips, beveiligingsupdates, enzovoort.


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische nieuwsbericht plus recensies Twitter, Facebook plus Google Televisiejournaal. Abonneer jij op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plus technologie.

YouTube werkt aan Pinch to Zoom experimentele functie

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments