Tuesday, August 16, 2022
Home India Varanasi Court To Hear Matter On August 18

Varanasi Court To Hear Matter On August 18

Vroeger had ie Hooggerechtshof ie beroep van den Anjuman Intejamiya Masjid Committee uitgesteld.

Benares:

Den tribunaal van Varanasi hoort op 18 augustus den zaak Shringar Gauri-Gyanvapi.

Waargenomen ie overlijden van pleitbezorger Abhay Nath Yadav plus ie waarheid dat alle mappen opgesloten zitten ter zijn ruimte, is donderdag ene verzoekschrift voorgelegd via den tribunaal vanwege den Anjuman Intejamia Masjid Committee, met ene verzoek wegens minstens 15 dagen tijdstip.

Ie Hooggerechtshof heeft vorige maand ie beroep van den Anjuman Intejamiya Masjid-commissie uitgesteld totdat den eerste week van oktober, zeggende dat ie wacht op den besluit van ene tribunaal ter Varanasi overheen ie pleidooi van den makelaarsprovisie wegens den levensvatbaarheid van den rechtszaak diegene vanwege hindoe-vrouwen is aangespannen ter twijfel te voorttrekken.

Ene canap van rechters DY Chandrachud, Surya Zij plus PS Narasimha weigerde zowel ene verfrissend pleidooi te liefhebben voordat ie drenken van den ‘Shivling’ diegene ter den Gyanvapi-moskee worden gevonden.

Den canap zei dat wanneer ie veranderingsproces reeds ter treatment is, zulke gebeden noch kunnen wordt gehouden. Te den verzoekschrift staat dat sinds den maand ‘Shravan’ begint, hindoes mogen aanbidden plus hun rechtspleging mogen uitoefenen.

Ie weigerde zowel ene ander verzoekschrift ter treatment te nemen dat wasgoed voorgelegd vanwege zeven vrouwen diegene op zoek waren zoals koolstofdatering plus grondradaronderzoek van den Shivling diegene ter den Gyanvapi-moskee worden ontdekt.

Op 20 mei beval ie Hooggerechtshof den overdracht van den zaak met betrekking totdat den eredienst ter den Gyanvapi-moskee van den burgerlijke rechter zoals den districtsrechter van Varanasi.

Ie beval dat ie voorlopige commando dat op 17 mei worden aangenomen – wegens ie landstreek waar den Shivling worden gevonden plus den toegang totdat moslims voordat gebeden te beschermen – zullen blijven werken totdat den geschiktheid wasgoed geregeld plus daarna zullen den inschakelende partijen acht weken doorzetten. Neem juridische maatregelen.

Er worden medegedeeld dat districtsrechter Gyanvapi-Kashi Vishwanath, volgens den vordering van ie Management Comité Anjuman Intejamiya Masjid Varanasi, via voorrang zullen willen besluiten overheen den treatment van ene civiele proces.

Ie beroep worden voorgelegd via ie Hooggerechtshof vanwege den makelaarsprovisie diegene den Gyanvapi Masjid beheert, plus verzette zichzelf tegen ene commando van ie Hooggerechtshof van Allahabad dat ene vanwege den tribunaal aangestelde hoofdcommissaris toestond wegens den Gyanvapi Masjid te inspecteren, te onderzoeken plus te filmen, waarvoor hindoes plus moslims hebben geclaimd. rechtspleging op aanbidding.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven vanwege NDTV-personeel plus is ie gepubliceerd vanuit ene gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments