Tuesday, August 16, 2022
Home Business Reliance Vrouwen With Luxury Brand Balenciaga To Launch It Ter India

Reliance Vrouwen With Luxury Brand Balenciaga To Launch It Ter India

Reliance zullen Balenciaga’s enige Indiase partner zijn diegene ie merknaam te ie land lanceert.

Bombay (Maharashtra):

Reliance Brands Ltd zei donderdag dat ie eentje strategische overeenkomst heeft tekenen met ie wereldwijde luxemerk Balenciaga wegens ie uitgelezene van wereldwijde kleren op den Indiase markt te brengen.

Met dit langdurige franchiseovereenkomst zullen Reliance Brands Limited (RBL) den enige Indiase partner van Balenciaga zijn diegene ie merknaam te ie land lanceert. Dit is den tweede samenwerkingsovereenkomst van Reliance Brands met Omkering Group, diegene Balenciaga heeft.

Opgericht te 1917 ingevolge den te Spanje geschapen Cristobal Balenciaga plusteken gezeten te Parijs te 1937, definieerde Balenciaga’s oorspronkelijke stulp moderne couture met zijn vele innovaties te vorm plusteken techniek. Sinds zijn benoeming mits uitvoerenmacht directeur te 2015 heeft Demna den visie van Balenciaga hooggehouden ingevolge middel van grensverleggende collecties, waaronder confectiekleding voordat dames plusteken heren, accessoires plusteken kunstvoorwerpen.

“Weinig merken hebben den potentie voordat creatieve herinterpretatie plusteken heruitvinding huwelijk omarmd zoals Balenciaga. Hun moderne plusteken ingenieuze creaties, gedurfde gewoonte van logo’s plusteken eentje resulterende cult-aanhang te den mode-industrie hebben hoewel eentje sterke voetbeen aan den vloer gekregen overheen den hele wereld, Darshan Mehta, Managing Directeur, Reliance Brands Limited zei te eentje verklaring.

Mehta zei: “Dit is ie uiterst geschikte uur wegens ie merknaam te ie land te voorslaan nu Indiase luxeklanten volwassen zijn worden plusteken mode tradities mits eentje creatieve uitdrukking van hun persoonlijkheid.”

Reliance Brands Limited zei te eentje verklaring dat Balenciaga’s ongekende interactie met den vergroting van den digitale ruimte, fysieke groei plusteken den sociale verantwoordelijkheden van vandaag ie te den voorhoede van den moderniteit plaatst.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven ingevolge NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit eentje gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments