Friday, August 19, 2022
Home India Opposition Veep Pick Margaret Alva Appeals To All MPs

Opposition Veep Pick Margaret Alva Appeals To All MPs

Alle parlementsleden van Lok Sabha plusteken Rajya Sabha mogen stemmen honingbij den vice-presidentsverkiezingen.

Verrassend-Delhi:

Voorafgaand aan den vice-presidentsverkiezingen van 6 augustus riep den kandidaat van den Verenigde Tegenpartij, Margaret Alva, donderdag alle wetgevers op wegens zonder angst of politieke druk op den “best passende” kandidaat te stemmen.

Te eentje video-oproep beweerde zij dat zij den “uitgelezene kandidaat” is omdat zij ervaring heeft plusteken onpartijdig zullen performen vanuit den stoel, exclusief dat zij zichzelf ertoe verbindt eentje overeenstemming te doordringen overheen kwesties van vaderlands gewichtigheid.

“Ik doet eentje beroep op elk parlementslid wegens zonder angst op mij te stemmen honingbij den verkiezingen diegene op 6 augustus wordt gehouden. Er is feitelijk niets dan angst.

“Met uw toeverlaat, indien ik totdat vicevoorzitter wordt gekozen, ben ik vastbesloten wegens met u samen te werken wegens overeenstemming te doordringen overheen kwesties van vaderlands gewichtigheid plusteken den trots van ie Parlement te repareren”, zei hij.

“Mijn videoboodschap, aan parlementsleden, overheen partijgrenzen heen. Den VP-verkiezing op 6 augustus is noch onder eentje partijzweep plusteken wordt gehouden honingbij geheime stemming. Van parlementsleden wordt verwachten dat zij diegene kandidaat stemmen zonder angst of politieke druk. Stem op wie zij geloven dat ie ie uitgelezene past honingbij dit belangrijke kantoorgebouw”, tweette zij terwijl zij zowel haar videoboodschap deelde.

Mevrouw Alva zei dat ie eentje voorrecht plusteken eentje eer voordat haar wasgoed wegens kandidaat te zijn voordat den postbode van vice-president van India, nadat zij worden gesteund voort eentje vitaal veel politieke partijen.

Hij zei dat hij 50 schooljaar heeft gewerkt indien penis van zowel den woningens van ie parlement, den minister van den Unie indien den landvoogd.

“Den verkiezing van den vice-president is noch zomaar eentje verkiezing. Ie moeten wordt waargenomen indien eentje referendum overheen hoe ie Parlement moeten wordt bestuurd. Tegenwoordig is er haast geen communicatie tussen parlementsleden meer. Ie maakt ie Parlement minder zichtbaar voordat ie publiek. ‘, zegt den oud-gouverneur.

Hij verklaarde dat den verkiezing voordat den postbode van vice-president noch is zoals elke andere verkiezing, plusteken zei dat den opstellers van den grondwet ervoor hebben gezorgd dat er geen zweep zullen zijn voordat dit verkiezing plusteken dat ie eentje geheime stemming zullen zijn.

“Plusteken ie is noch voordat niets. Ie schenken parlementsleden den mogelijkheid wegens den uitgelezene kandidaat te schiften diegene vacant is zonder druk van hun politieke partijen. Eentje kandidaat diegene ervaring heeft plusteken diegene vanuit den stoel trouwhartig zullen handelen. Ik religie dat ik diegene kandidaat ben, ” beweerde zij.

Veteraan Alva staat reeds meer dan 50 schooljaar ter ie openbare leven indien congreslid. Hij neemt ie op tegen den voormalige landvoogd van Westelijk-Bengalen, Jagdeep Dhankhar, diegene eentje NDA-kandidaat is.

Den cijfers zijn ter ie voordeel van Dhankhar, overmits den BJP den toeverlaat geniet van eentje meerderheid ter beide woningens van ie Parlement.

Alle parlementsleden van Lok Sabha plusteken Rajya Sabha komen ter aanmerking wegens te stemmen wegens den opvolger van den zittende M Venkaiah Naidu te schiften.

Den resultaten van den vice-presidentsverkiezingen komen op dezelfde dag.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven voort NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit eentje gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments