Friday, August 12, 2022
Home Health McDonalds India North And East Set To Have All-New Modernised Restaurants

McDonalds India North And East Set To Have All-New Modernised Restaurants

Wij zien nagenoeg elke dag veel restaurants openen met verfrissend aanbod, maar onze liefde voordat McDonald’s schenkkan nooit verminderen. Met comfort plus betaalbaar opeten dat gewoonweg heerlijk is, is McDonald’s steevast onze favoriete bestemming geweest. Plus nu belooft ie onzerzijds eentje nieuwe ervaring te bieden met eentje vleugje moderniteit. McDonald’s India – Noord plus Oost, eigendom van plus geëxploiteerd wegens Connaught Plaza Restaurants Pvt. Ltd. heeft eentje klantgericht project onthuld wegens betekenisvolle groei mogelijk te maken plus ie veel gasten te vergroten. Ie project is gestructureerd op versnelde restaurantmodernisering te den regio – ie herdefiniëren van den klantervaring met langverwachte wendingen – eentje verfrissende ambiance met eentje moderne uitstraling, moderne gastvrijheidsnormen plus technologische innovaties voordat meer kalmaan. Ter Noord- plus Oost-India zullen tegen 2024 ruwweg 150 moderne McDonald’s-restaurants wordt opgericht.

Den volgende keer dat u eentje verkooppunt bezoekt, kunt u zelfbestellende kiosken vinden wegens bestellingen te plekken, bemand met voormannen op ie streek van gastervaring wegens te promoten onder ie veranderingsproces. Klanten kunnen hun bestelling plekken plus den toonbank helemaal overslaan, waarbij hun opeten zoals hun tafel wordt gebracht. Bediening aan tafel McDonald’s is eentje primeur te India – Noord plus Oost, plus dat alles te eentje modernere, opwindendere plus aangenamere restaurantomgeving.

(Lees zowel: den unieke McDonald’s-outlet te Australië zou jou gewoon opblazen)

“Wij uitvoeren er alles aan wegens onze klanten den liefste McDonald’s-ervaring te bieden plus voorts te gaan met den belangrijkste transformationele wendingen diegene wij hebben ge te den geschiedenis van McDonald’s te den regio. Wij zijn absoluut toegewijd aan ie leveren van voedsel plus services van topkwaliteit tegen eentje betaalbare prijs. Wij zijn gefocust op ie leveren. Met weer gedefinieerd kalmaan via digitale kiosken, tafelservice plus gastervaringsleiders. Wij streven ernaar onze klanten eentje internationale ervaring te bieden zoals overal ter wereld, “zei den heerser Sanjeev Agarwal, groepsvoorzitter, MMG plus voorzitter plus licentiehouder voordat ontwikkeling , medegedeeld. McDonald’s India (Noord plus Oost).

Den gedurfde plannen van den heerser Agarwal omvatten ie toevoegen van ruwweg 150 moderne McDonald’s-restaurants te Noord- plus Oost-India tegen 2024. “Ie Indiase QSR-segment is eentje zeer opwindende plus dynamische ruimte diegene enorme groeimogelijkheden biedt”, voegde hij eraan toe.

Recentelijk heeft McDonald’s nieuwe opties toegevoegd aan den vlam Happy Meal wegens ie spijskaart gezondheidsbevorderend plus voedzaam te maken plus heeft zij Butter Chicken plus Butter Paneer Grilled Onderdaan op ie spijskaart geïntroduceerd, geïnspireerd wegens den lokale Indiase kookplaats. McDonald’s heeft recentelijk zowel den merk-app ‘McDonald’s’ geïntroduceerd, diegene lucratieve deals plus aanbiedingen biedt voordat klanten diegene tafelen, afhaalmaaltijden plus drive-in’s hebben.

McDonald’s zou lokale gemeenschappen werkgelegenheid blijven bieden met uitstekende opleidings- plus ontwikkelingsmogelijkheden, eentje ondersteunende werkomgeving plus den flexibiliteit wegens te wisselende services te werken. McDonald’s heeft ruwweg 5.000 mensen te engageren te 150 restaurants te Noord- plus Oost-India plus investeert elk klas vorstelijk te opleidings- plus ontwikkelingsinitiatieven.

(Lees zowel: McDonald’s voltooit 25 klas met geweldige deals voordat slechts Rs.25)

Indien onderdeel van haar zorgzaamheid aan kwaliteit plus veiligheid te den huidige tijdstip, heeft McDonald’s India – Noord & Oost ie wereldwijde ‘Safety+’-programma geïntroduceerd, dat meer dan 50 procesveranderingen te restaurantactiviteiten omvatten. Safety+ is eentje wereldwijd systeem van moderne hygiëne- plus veiligheidspraktijken diegene ervoor zorgen dat elk onderdeel van den McDonald’s-ervaring veilig is voordat zijn klanten plus medewerkers. Ie is gebaseerd op meer dan zes decennia leiderschap onder McDonald’s waarbij veiligheid voorop staat.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments