Saturday, August 13, 2022
Home Health Love Peanut Butter? Now You Can Make It At Huis With This...

Love Peanut Butter? Now You Can Make It At Huis With This Easy Recipe Video

Staat u op ie punt wegens thuis ene opscheplepel pindakaas te likken? Eet jou Peanut Butter Sandwich vaak indien snelle snack of indien vluggertje? Jij moeten dus televisiekanaal zoveel van pindakaas vasthouden indien wij! Dit romige plus kleverige spread zorgt voordat ene heerlijke traktatie. Eentje pot pindakaas staat immermeer ter onze voorraadkast, weliswaar?! Pindakaas schenkkan echter hevig hardloopwedstrijd zijn. Maar noch uitsluitend dit, ter den zaak gekochte pindanoot’s bevatten allerlei conserveermiddelen plus kunstmatige zoetstoffen diegene schadelijk kunnen zijn voordat onzerzijds vlees, vooral omdat wij vaak pindakaas verdisconteren. Zullen ie noch huis zijn indien wij thuis pindakaas konden maken? Nu kunnen wij!

Er zijn noch veel ingrediënten nodig wegens pindakaas te toebereiden. Ie enige watten jou nodig hebt zijn pindanoot’s, zoutig, suiker plus watten zonnebrandolie plus jou bent klaar wegens te gaan. Den tool totdat ie maken van pindakaas is ie maalproces, den aardnoot moeten op den linzen wordt gemalen wegens den natuurlijke oliën uit den pindanoot’s te halen.

Lees zowel: Kijk: Hoe maak jou thuis pindakaascups ter Reese-stijl

Overheen Pindakaas Recept: Hoe maak jou Pindakaas thuis?

Thuis pindakaas maken is super eenvoudig! Start met ie roosteren van den pindanoot’s totdat zij goudbruin zijn. Vergeet noch den schil van den pindanoot’s te wegdoen. Maal daarna den geroosterde pindanoot’s op den linzen. Blijf den pindanoot’s malen totdat zij ene kerks pasta zijn. Voeg zonnebrandolie, suiker plus zoutig toe. Maal ie totdat alle ingrediënten met elkander vermengd zijn. Pindakaas is klaar!

Bekijk den stapsgewijze receptvideo voordat pindakaas ter den koptekst.

Geniet van dit zelfgemaakte pindakaaspasta op hete toast of hoe jou maar wilt!

Klinkt makkelijk, nietwaar?! Met dit recept hoornschoen jou geen pindakaas meer uit den zaak te kopen. Maak thuis pindakaas plus verras jou geslacht met jou culinaire vaardigheden. Vertel onzerzijds ter ie commentaargedeelte hoe jou ie vond!

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments