Friday, August 19, 2022
Home Tech Google Pixel 6, Pixel 6 Voor Fingerprint Sensor Issues Fixed ter Android...

Google Pixel 6, Pixel 6 Voor Fingerprint Sensor Issues Fixed ter Android 13 Beta 4.1: Report

Google Pixel 6, Pixel 6 Voor plus Pixel 6a vingerafdrukproblemen zijn zoals verluidt opgelost ter den nieuwste Android 13 beta 4.1-update. Hoewel Google dit fix noch mits ene van den belangrijkste updates ter den release-opmerkingen heeft vermeld, werden verbeteringen aan ie vingerafdruksensorwerk van den Pixel 6 plus Pixel 6 Voor gemeld onderbrak mensen diegene den nieuwste Android-bètaversie hadden geïnstalleerd. Ene gebruiker op Reddit weeskind op verbeteringen ter den prestaties van den vingerafdruksensor op den Pixel 6a.

Den mensen van Phone Strijdperk installeerden den Android 13 beta 4.1-update op hun Google Pixel 6 Voor plus zeiden dat den nieuwste bètaversie “den Pixel 6 Voor-vingerafdrukscanner sneller, nauwkeuriger plus probleemloos maakte.” Er wordt aangenomen dat ie probleem zowel ter den Pixel 6 is opgelost. Zoals gezegd, [positive] Ie opbrengst op den vingerafdruksensor van den Pixel 6a worden verdeeld onderbrak ene gebruiker op Reddit, diegene zegt dat den sensorprestaties “100x huis zijn ter dit bèta” – verwijzend zoals Android 13 bèta 4.1. Ie lijkt er zowel op dat ie probleem van niet-geregistreerde vingerafdrukken wegens den handset te ontgrendelen zowel is opgelost.

Waargenomen moeten wordt dat vroege kopers van den Google Pixel 6 plus Pixel Voor verschillende problemen meldden met ie ontgrendelingssysteem voordat vingerafdrukken. Terwijl sommigen klaagden overheen trage plus niet-reagerende ontgrendelingservaringen, zeiden sommigen dat zij den telefoontoestel konden ontgrendelen met ene niet-geregistreerde vinger.

Waargenomen moeten wordt dat den Google Pixel 6 plus Pixel 6 Voor den eerste Pixel-telefoons zijn met ene vingerafdruksensor onder ie scherm. Google lanceerde den telefoontoestel met ene optische in-display vingerafdruksensor diegene noch zo progressief is mits den ultrasone sensor. Google verklaarde zometeen dat “den Pixel 6-vingerafdruksensor moderne beveiligingsalgoritmen tweedehands plus dat dit toegevoegd beveiligingen langer kunnen duren wegens te verifiëren of ter sommige gevallen meer meteen voeling met den sensor vergen.”

Ene soortgelijk geval worden zowel gevonden met den recentelijk gelanceerde Google Pixel 6a, waar recensenten ene beveiligingsfout ter den in-display vingerafdrukscanner suggereerden, waardoor zij niet-geregistreerde vingerafdrukken op hun telefoons konden verifiëren. Te sommige gevallen kwam zowel ie probleem van ‘Partial Fingerprint Detect’ ter sprake.


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische televisiejournaal plus recensies Twitter, Facebook plus Google Nieuwsbericht. Abonneer jou op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plus technologie.

Na Uber verkocht Tiger Global ene bij van 2,34 procent ter Zomato voordat 18,45 crores

Starbucks beloont programma wegens te verbeteren met Web3-tint, plaagt CEO Howard Schultz

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments