Monday, August 15, 2022
Home Business Adani Enterprises Q1 Revenue Surges 223 Vanaf Cent To Rs 41,066 Crore

Adani Enterprises Q1 Revenue Surges 223 Vanaf Cent To Rs 41,066 Crore

Den winst na heffingen van ie concern groeide te ie eerste kwartaal met 73% totdat Rs 469 crore.

Ahmedabad (Gujarat):

Adani Enterprises Ltd (AEL), onderdeel van den Adani Group, zei donderdag dat den geconsolideerde omzet jaar-op-jaar met 223 procent groeide totdat Rs 41.066 crore voordat ie kwartaal eindigend op 30 juni 2022, aangedreven wegens sterke prestaties wegens geïntegreerde middelen. Management (IRM) plusteken luchthavenbedrijf.

Den EBITDA van ie concern steeg met 107 procent totdat Rs 1.965 crore dankzij den volledige versterking van den luchthavenactiviteiten plusteken betere realisaties te den IRM-activiteiten.

Den winst na heffingen (PAT) van ie concern groeide te ie eerste kwartaal van ie lopende boekjaar met 73 procent totdat Rs 469 crore, te linie met den Ebitda.

Gautam Adani, Voorzitter van Adani Group, zei te eentje verklaring: “Hoewel onze gediversifieerde groei wordt weerspiegeld te onzerzijds scala aan bedrijven, blijft Adani Enterprises zichzelf bewijzen mits eentje van ‘s werelds uiterst succesvolle multi-industrie incubators.”

Hij zei: “Den incubatiestrategie van AEL heeft geen weerga plusteken wij zijn van project dit unieke bedrijfsmodel voorts te toepassen terwijl wij den Adani Group transformeren te eentje geïntegreerd ‘toneel van platforms’ met eentje onge bereik voordat Indiase consumenten.

“Den snelle groei van AEL legt den onderstel voordat onzerzijds wegens den aanhoudende groei van nieuwe bedrijven zoals datacenters, ie luchthavenecosysteem, weg- plusteken waterinfrastructuur, defensie plusteken ruimtevaart plusteken digitale technologiediensten te versnellen. Met Total Energy via ANIL Wegens onze samenwerkingsverband kunnen wij zijn zowel begonnen aan onze trektocht wegens ‘s werelds grootste speler op ie regio van groene waterstof te wordt,” zei dhr. Adani.

Indien onderdeel van eentje overeenkomst is TotalEnergies overeengekomen wegens te investeren te den Adani Group wegens eentje ​​gewichtigheid van 25 procent te Adani New Industries Limited (ANIL) te kopen.

Tijdens ie eerste kwartaal van ie huidige boekjaar heeft ie concern eentje primaire aandelentransactie van Rs 7.700 crore gecompleteerd met den te Abu Dhabi gevestigde International Holding Company (IHC) voordat eentje gewichtigheid van 3,5 procent.

(Dit vertelsel is noch herschrijven wegens NDTV-personeel plusteken is vanzelf gegenereerd vanuit eentje gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments