Friday, August 19, 2022
Home Health 5 Bihari-Style Chicken Recipes Every Chicken Lover Vereiste Try

5 Bihari-Style Chicken Recipes Every Chicken Lover Vereiste Try

Watten is ie eerste dat te jij opkomt indien iemand Bihari-keuken zegt? Litti Chokha zullen waarschijnlijk ie enige uitkomst zijn dat wij waarschijnlijk zullen krijgen. Maar weet jij watten? Ie nuttigen van Bihar is veel meer dan dit. Mits jij dieper te dit hof duikt, weet jij watten alle gerechten voetlicht verdienen. Van dal pitha totdat chana ghugni, kadhi badi plusteken malpua, er zijn talloze verborgen juweeltjes diegene ie trachten waard zijn! Plus indien jij eentje kippenliefhebber bent, religie mij dan, den Bihari-keuken is eentje paradijs voordat jullie iedereen. Chicken Bihari Boti, Bihari Kebab plusteken nog veel meer, jij zult verliefd wordt op hoewel dit recepten. Toestaan wij dus, zonder voorts vertraging, ooit loeren hoe u dit kunt maken te ie comfort van uw inherent stulp. permitteren wij par.

Lees zowel: Bihari Chicken Kebabs, Fish Curry plusteken meer: ​​5 Bihari-gerechten wegens den week mee te par

Hier zijn 5 Bihari-stijl kiprecepten diegene jij moeten trachten:

1. Kip Bihari Boti – Onze getuigschrift

Toestaan wij den tabel par met onze favoriete recepten. Wij zijn er zeker van dat indien jij dit eenmalig hebt geprobeerd, er geen weg meer terug is. Te dit recept wordt Chicken Boti gemarineerd met rauwe papaya, wrongel plusteken aromatische smaakstoffen. Den stukjes kip wordt vervolgens gegrild totdat zij rokerig plusteken volledig gaar zijn. Vind ie recept hier.

2. Bihari Kabab

Hier brengen wij jij nog eentje kebabrecept waar jij zeker van zult liefhebben. Te dit recept wordt sappige plusteken sappige stukjes kip gemarineerd zoals den smaakwaarneming van kwark plusteken maanzaadpasta plusteken vervolgens gebarbecued totdat zij goudbruin plusteken heerlijk zijn. Klik hier voordat ie complete Bihari Kebab recept.

e9vjj2fo

3. Bihari Kip Rumali Roll

Niets lekkerder dan eentje puntje indien avondsnack te nuttigen. Zij zijn snel, gemakkelijk plusteken massaal. Dit Chicken Bihari Roomali Roll heeft den perfecte mix van specerijen, smaakstoffen plusteken boter plusteken gaat vergezeld van eentje rokerige kipsmaak. Klik hier voordat ie recept.

4. Bihari-stijl kipcurry

Kipcurry te Bihari-stijl schenkkan ie dinerspel te enkele minuten veranderen. Dit curry heeft den goedheid van aardappelen plusteken ie vlees van kip, waardoor ie eentje must-have is voordat liefhebbers van kip plusteken pieper. Voordat ie volledige recept, klik hier.

5. Kleine Kip

Den laatste litti wordt geserveerd met kipcurry. Te dit recept wordt litti te stukjes geradbraakt plusteken tawa gebakken met kipcurry. Dit twee gerechten moeten jij chic maken plusteken daarna 2-3 minuten te den pan gebakken. Klik hier voordat ie Litti-recept.

Probeer dit recepten plusteken laat onzerzijds weten welke jij ie lekkerst vond.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments