Friday, August 19, 2022
Home Health Tara Sutaria Impresses Arjun Kapoor With Hier Hidden Skills

Tara Sutaria Impresses Arjun Kapoor With Hier Hidden Skills

Nieuwe speelfilm van Arjun Kapoor plus Tara SutariaEk Villain keert terug‘ wordt gezegend voort ie publiek. Na ie verzamelen van meer dan 14 crores aan den kassa, doet den speelfilm ie inderdaad. Terwijl den acteurs hun welslagen vieren, stuurde Tara Sutaria recentelijk eentje heerlijke zelfgemaakte maaltijd voordat Arjun Kapoor. Beide acteurs zijn medeeters diegene van allerlei soorten leegeten smullen. Omdat zij alletwee actief zijn op sociale media, maken zij er zowel eentje punt van wegens hun verwennerij met hun ventilatoren te porties. Vaker zul jouw zij zien smullen van eentje verscheidenheid aan gerechten. Dus waarna Tara Sutaria den hele maaltijd voordat Arjun Kapoor kookte, moest zij ie op Instagram porties.

(Lees zowel: Watten Arjun Kapoor eet mits hij noch op regime is? Weet hier)

Arjun Kapoor deelde eentje korte video op Instagram, waarin jouw eentje paratha plus eentje romige kipcurry ziet. Te ie vertelsel dat hij schreef: “Chef Sutaria heeft ie vermoord met zijn verborgen talent @tarasutaria.” Te eentje ander vertelsel meegevoeld voort Arjun’s zuster Anshula Kapoor, kun jouw meer maaltijden zien diegene voort den actrice zijn gekookt. Te zijn vertelsel schreef hij: “Wij hebben den lieve Dhansak. Bedankt, @tarasutaria! @arjunkapoor plus ik zijn te den hemel van heerlijk leegeten.” Hier is eentje conservenblik op hun vertellen:

Voorheen, waarna beiden den speelfilm te verschillende steden promootten. Arjun Kapoor had onthuld hoe hij Tara Sutaria meeneemt wegens er inderdaad uit te zien voordat den camera. Plus weet jouw watten hun heimelijkheid is? Dit off-camera is inderdaad leegeten. Arjun Kapoor deelde eentje bulletin op Instagram plus schreef: “Maak hem aan ie lachen plus koop hem wegens met lekker leegeten buitenshuis den camera!!!” plus dat is noch alles; Arjun deelde zowel eentje serie plaatje’s waar zij alletwee op den bankgebouw zaten met eentje lichtreclame patat plus hamburgers te hun handen. Jij leest er hier alles overheen.

(Lees zowel: Voordat Tara Sutaria is één taart noch voldoende plus kunnen wij onzerzijds volledig voel)

Omdat den twee zulke geweldige eetmomenten online blijven porties, kunnen wij noch wachten wegens te zien watten er daarna op hun lichtreclame komt. Watten denken jij ervan? Laat ie onzerzijds weten te den reacties hieronder!

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments