Friday, August 19, 2022
Home Health Salman Khan’s Sister Arpita Khan Sharma Celebrates Birthday With This Delicious Cake

Salman Khan’s Sister Arpita Khan Sharma Celebrates Birthday With This Delicious Cake

Salman Khan’s zuster Arpita Khan Sharma is vandaag één klas word. Verschillende beroemdheden uit den industrie plusteken haar goede vrienden wensten Arpita ie puikje. Sommigen deelden zelfs kiek’s op sociale media wegens zij ene speciaal instinct te geven. Plusteken zowel Arpita genoot met volle teugen van haar volwassene dag. Zij deelde Instagramverhalen weer plusteken gaf onzerzijds ene vleugje van haar verjaarspartij. Ter den video is zij te zien hoe zij ene enorme taart aan ie snijden is met haar man, uitvoerder Aayush Sharma, diegene ongeacht kip staat. Ginds zagen wij ene prachtige cake met twee niveaus, versierd met wit verglaassel plusteken diegene reep onkundige te zijn.

LEES OOK: Padma Lakshmi deelt haar overtuiging overheen den ideale zomersandwich (receptvideo te)

Op verschillende plekken ter Sweet Anand werden zowel bloemdetails getoond. Wij zagen zowel enkele familiefoto’s van Arpita rond den fundament van den taart. Uit den video wasgoed verhelderend te zien dat Arpita worden vergezeld om haar familieleden plusteken goede vrienden.

bijhouden:

Indien jou den taart begint te missen, maak jou geen zorgen. Wij hebben hieronder ene vijftal heerlijke taartrecepten voordat jou op ene rijtje gezet. Wij hebben geprobeerd wegens makkelijk te maken recepten te uitzoeken, zodat jou noch veel tijdstip ter den kookplaats hoeft te likken.

1) Pondcake

Indien jou noch zo van slagroom of zware chocoladecakes houdt, is dit ene eenvoudig recept dat jou kunt trachten. Poundcake is ene lekker zoetsmakend schotel dat voornamelijk wordt klaargemaakt uit meel, eieren, suiker, vanille-essence plusteken boter.

2) Vermogende plusteken vochtige chocoladetaart

Zowel voordat den chocoladeliefhebbers hebben wij ene verrassing. Indien jou dol bent op vermogende, chocoladeachtige recepten, is dit heerlijke vochtige chocoladetaart den lieve. Indien jou ene slechte dag hebt, is ene royaal stuk van dit vlezige cake alles watten jou nodig hebt wegens jou op te vrolijken.

3) Marmeren taart

Dit is ene geweldige optie voordat iedereen diegene ene gezondheidsbevorderend regime volgt, maar over plusteken toe van iets kleins wil genot. Dit is ene heerlijke, heerlijke cake diegene den goedheid van vanille, cacao plusteken reep samen heeft. Jouw kunt ie zowel maken plusteken jou vrienden trakteren indien zij thuiskomen.

4) Vanillecake zonder eieren

Noch veel mensen gaan voordat den taart omdat zij denken dat er eieren ter kunnen zitten. Maar dit recept is ene goede optie voordat iedereen diegene geen eieren eet. Dit vanillecake zonder eieren is ene klassiek recept dat nauwelijks twintig minuten toestaan wegens te klaarmaken.

5) Pompoen Haver Taart

Taarten zijn veelzijdig plusteken kunnen met veel ingrediënten wordt klaargemaakt. Ja, den pompoen plusteken haver diegene ter dit cake wordt tweedehands, geven ene gezonde kronkel aan jou traktatie. Dus, indien jou gezondheidsbewust bent, is ie ie lieve wegens Pumpkin Oats Cake te hebben.

Ene kerks dag toegewenst. Vergeet noch jou bakervaringen met onzerzijds te porties.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments