Friday, August 19, 2022
Home India PM Modi To Lay Foundation Stone For Projects Worth Rs 300 Crore...

PM Modi To Lay Foundation Stone For Projects Worth Rs 300 Crore Tomorrow

PM Modi zullen den eerste steen leggen voordat projecten te Gujarat om middel van videoconferenties. (ie file)

Verfrissend-Delhi:

Premier Narendra Modi zullen donderdag via videoconferenties inzegenen plusteken den eerste stenen leggen van verschillende projecten ter waarde van meer dan Rs 300 crore van den Shrimad Rajchandra-missie te Gujarat.

Ie werkplek van den premier (PMO) zei te ene verklaring dat premier Modi ie Shrimad Rajchandra-ziekenhuis te Dharampur, Valsad, zullen inzegenen. Den kosten van ie hele project zijn ruwweg Rs 200 crore. Ie is ene multispeciaal ziekenhuis met 250 bedden plusteken ene ultramoderne medische wegennet diegene tertiaire medische voorzieningen van wereldklasse zullen bieden, vooral aan den mensen van Zuid-Gujarat.

Den premier zullen zowel den eerste steen leggen van ie Shrimad Rajchandra Veterinary Hospital. Ie ziekenhuis met 150 bedden zullen wordt gebouwd voordat ene bedrag van ruwweg Rs 70 crore plusteken zullen wordt uitgerust met eersteklas faciliteiten plusteken ene toegewijd team van dierenartsen plusteken ondersteunend personeel. Ie PMO zei dat ie holistische medische zorg zullen bieden, samen met traditionele medicijnen voordat den verzorging plusteken ie onderhoud van dieren.

Hij zullen tijdens ie programma zowel den eerste steen leggen van ie Shrimad Rajchandra Centre of Excellence for Women. Ie kost ruwweg Rs 40 crore plusteken heeft faciliteiten voordat recreatie, lessen voordat zelfontwikkelingssessies plusteken ontspanningsruimtes. Den PMO zei dat ie werkgelegenheid zullen bieden aan meer dan 700 inheemse vrouwen plusteken duizenden anderen van levensonderhoud zullen voorzien.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven om NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit ene gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments