Friday, August 19, 2022
Home Tech Oppo Invites Testers for ColorOS 13 Public Beta; Applications Close on August...

Oppo Invites Testers for ColorOS 13 Public Beta; Applications Close on August 4: All Details

Oppo heeft den openbare bèta-werving van ColorOS 13 aangekondigd voordat drietal smartphonemodellen ter geselecteerde markten. Den nieuwe ColorOS-versie zou gebaseerd zijn op Android 13. Oppo Find X5-, Find X5 Voor- plusteken Find N-bezitters kunnen zichzelf vanaf vandaag, 4 augustus, inschrijven mits bètatester. Den verzoekschrift wordt hierbinnen vijf werkdagen beoordeeld. Openbare bètatesters ontvangen den ColorOS 13-bèta mits ene OTA-update diegene ter batches wordt uitgerold nadat OPPO ie beoordelingsproces heeft voltooid.

Oppo nodigt applicaties uit voordat den openbare bètaversie van ColorOS 13 diegene is gebaseerd op Android 13. Ie Chinese smartphonemerk heeft aangekondigd dat Oppo X5-gebruikers vindt ter den VAE plusteken Frankrijk (ontgrendeld specimen) plusteken Oppo X5 Voor-gebruikers vindt ter Indonesië, Thailand plusteken Vietnam. Maleisië, Frankrijk (ontgrendeld specimen) plusteken Australië (ontgrendeld specimen) kunnen zichzelf nu aanmelden wegens testers te wordt voordat den eerste bètaversie van ColorOS 13. Ie winkelbedrijf nodigt zowel eigenaren van beide smartphones uit ter China.

Ie winkelbedrijf heeft aangekondigd dat Oppo Find N-gebruikers ter China kunnen opstarten met ie aanvragen van den aanstaande openbare bèta van ColorOS 13. Ter aanmerking komende gebruikers kunnen vanaf vandaag solliciteren plusteken den applicaties sluiten op 4 augustus. Oppo beoordeelt den aanvragen plusteken selecteert hierbinnen vijf werkdagen ene bètatester. Den eerste openbare bèta van ColorOS 13 wordt uitgerold via ene OTA-update. Oppo zou op dit ogenblik slechts 1.000 gebruikers inschrijven. Mogelijk wordt er meer bètatesters toegevoegd voordat toekomstige versies.

plaatje tegoed: Oppo

Oppo Find X5-, Find X5 Voor- plusteken Find N-gebruikers ter den bovengenoemde regio’s kunnen zichzelf aanmelden wegens bètatesters te wordt voordat ColorOS 13 Public Beta. * Instellingen > Overheen toestel Tik vervolgens bovenaan den pagina plusteken tik vervolgens op ie pictogram rechtsboven. Ga zoals den proefversie, vul den vereiste gegevens ter plusteken tik vervolgens op Nu toepassen. gebruikers willen dan gaan Update bovenaan ie toestel > Nu downloaden.

Ie Chinese winkelbedrijf heeft zowel gewezen op enkele weten problemen met den openbare bètaversie van ColorOS 13. Volgens Oppo geven app-pictogrammen ene storing weer ter defini scenario’s, zijn meldingen van den meldingsbalk noch verstaanbaar, werkt Near Field Communication (NFC) ter sommige situaties noch, is automatische bijstelling van den schermhelderheid noch vatbaar plusteken wanneer apps zijn Zo ja, verschijnt er geen signaal . Uit taakbeheer gewist. Volgens ie winkelbedrijf zullen zelfs ene van dit thema’s noch verenigbaar zijn plusteken na ie verzenden van ene bulletin via WhatsApp werkt ie display noch meer was.


,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments