Friday, August 19, 2022
Home Tech OnePlus 10T With Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, 150W Charging Launched te...

OnePlus 10T With Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, 150W Charging Launched te India: Price, Specifications

OnePlus 10T worden woensdag wereldwijd gelanceerd, met India, indien den nieuwste smartphone van ie handel. Ie wordt geleverd met ene drievoudige achteruitrijcamera met Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, 150W SUPERVOOC Endurance Edition, 4.800mAh batterij met bekabeld opladen plusteken ene 50-megapixel hoofdcamera. Den smartphone is gelanceerd te trio configuratie-opties, waarbij den topversie 16 GB RAM biedt. Den telefoontoestel krijgt zowel ene opzienbarend koelsysteem plusteken ene heleboel batterijgerelateerde technologie voordat ene efficiënte plusteken veilige oplaadervaring.

OnePlus 10T-prijs te India

OnePlus 10T-prijs te India begint vanaf Rs. 46.999 voordat den onderstel 8GB RAM + 128GB opslagvariant. Den telefoontoestel wordt zowel geleverd te ene opslagmodel van 12 GB RAM + 256 GB, dat Rs kost. 54.999. Er is zowel ene 16GB RAM + 256GB opslagvariant diegene Rs kost. 55.999. OnePlus heeft den smartphone gelanceerd te twee verschillende tinten: Jade Green plusteken Moonstone Black. Volgens ie handel opstarten den pre-orders vanaf vandaag, terwijl den open verkoper vanaf 6 augustus begint.

OnePlus 10T-specificaties

Den dual-SIM (Nano) OnePlus 10T draait op Android 12 met en OxygenOS 12.1. Ie heeft ene 6,7-inch full-HD+ (1.080×2.412 pixels) Fluid AMOLED-scherm op onderstel van lage-temperatuur polykristallijn oxide (LTPO)-technologie. Ie scherm krijgt Corning Gorilla Glass 5-bescherming, biedt ene verversingssnelheid totdat 120 Hz, ondersteunt sRGB-kleurengamma, heeft 10-bits kleurdiepte plusteken is HDR10+-gecertificeerd. Den smartphone wordt aangedreven vanwege den octa-core Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, samen met maximaal 16 GB LPDDR5 RAM.

Den OnePlus 10T beschikt zowel overheen ene 3D-koelsysteem van den volgende mensenleven met CryoVelocity Vapor Chamber – den grootste van alle OnePlus-apparaten – met 8 dissipatiekanalen waarvan wordt beweerd dat zij twee keer den dissipatiecapaciteit bieden te vergelijking met conventionele dampkamers voordat smartphones. Ie systeem maakt gewoonte van 3D-grafiet wegens ene ​​geclaimde 50 procent betere warmteafvoer te bieden dan gewoon grafiet. OnePlus 10T wordt zowel geleverd met Hyperboost-game-engine wegens gamen ene soepele plusteken stabiele ervaring te maken.

Op ie landstreek van optiek heeft den OnePlus 10T ene drievoudige achteruitrijcamera met dubbele LED-flitser. Ie heeft ene 50 megapixel Sony IMX769 primaire sensor met ene f/1.8 objectief plusteken optische beeldstabilisatie (OIS). Den camera-instelling omvatten zowel ene 8-megapixel ultragroothoeklens met ene f/2.2-lens met ene prospect van 119,9 graden plusteken ene 2-megapixel macrocamera. Voordat selfies plusteken videochats heeft den OnePlus 10T ene 16-megapixel camerasensor aan den voorkant, samen met ene f/2.4-lens.

OnePlus 10T wordt geleverd met UFS 3.1 dual-lane opslag totdat 256 GB. Connectiviteitsopties omvatten 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.3, GPS/A-GPS, NFC plusteken ene USB Type-C-poort. Sensoren aan scheepsdek zijn onder meer ene versnellingsmeter, omgevingslicht, gyroscoop, magnetometer plusteken ene naderingssensor. Er is zowel ene in-display vingerafdruksensor plusteken gezichtsontgrendeling voordat biometrische bewaking.

Den OnePlus 10T heeft ene dual-cell batterij van 4.800 mAh diegene 150 W SuperVOOC Endurance Edition bekabeld opladen ondersteunt. Den telefoontoestel heeft ene SuperVOOC-voedingsadapter van 160 W te den opbergdoos. Er wordt beweerd dat den nieuwe bekabelde oplaadtechnologie te 19 minuten van nul zoals 100 procent oplaadt. Den telefoontoestel wordt geleverd met batterijgerelateerde functies, zoals ene snugger batterijgezondheidsalgoritme, batterijgenezingstechnologie, VFC-algoritme voordat druppelladen wegens den efficiëntie te verbeteren, ene slimme chip diegene is geoptimaliseerd wegens ie opladen te beheren plusteken 13 temperatuursensoren.

OnePlus heeft den OnePlus 10T uitgerust met dubbele stereo speakers diegene ondersteund wordt vanwege Dolby Atmos. Den telefoontoestel heeft zowel steun voordat ruisonderdrukking. Voorts meet den OnePlus 10 Professional 163×75,37×8,75mm plusteken weegt hij 203 gram.


,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments