Friday, August 19, 2022
Home Tech OnePlus 10T 5G First Impressions: Things Have Changed

OnePlus 10T 5G First Impressions: Things Have Changed

OnePlus is noch zomaar ene telefoonmerk, ie is ene persoonlijkheidsmerk. Ie handel heeft ene niche voordat zichzelf vervaardigd onder Android-enthousiastelingen plus geoefend gebruikers met zijn “Never Settlement”-motto plus flexibele maar gelikte software. Zelfs waarna zijn stijgende populariteit ie te den mainstream duwde plus den verheerlijken bleven stijgen, bleef ie verschillend toereikend wegens zijn ventilatoren tevreden te vasthouden. Dat verandert nu echter allen. OnePlus is samengevoegd met zusterbedrijf Oppo, hun software-inspanningen zijn samengevoegd plus dat verschil is aan ie wijken.

Den gloednieuwe OnePlus 10T 5G is watten lastiger omdat den ‘T’-aanduiding veelal wordt tweedehands voordat ene tussentijdse opfrisbeurt, maar er wasgoed geen OnePlus 10. Hij is nieuwer dan den OnePlus 10 Voor (Review) plus heeft enkele features diegene indien moderner mogen wordt beschouwd, maar indien opvolger wordt gelanceerd. Qua prijs plus staat begint den 10T 5G erbij Rs. 49.999 voordat den basisvariant met 8GB RAM plus 128GB opslag. Er is ene optie van 12 GB RAM plus 256 GB opslag voordat Rs. 54.999, plus indien u totdat 16 GB RAM plus 256 GB opslag wilt gaan, kost dit Rs. 55.999.

Dus watten ontvang jij werkelijk? Is dit ene oude telefoontoestel of heeft OnePlus ene nieuwe wijze gevonden wegens op te vallen? Dit zijn onze eerste indrukken overheen den OnePlus 10T 5G.

Te positie van den gebruikelijke hoge OnePlus-doos hebben wij nu ene vrij standaard ontwerp. Ie bevatten ene beschermhoes, ene rode Cable Club-lidmaatschapskaart, enkele stickers plus ene geschreven van OnePlus ongeacht den telefoontoestel, ene enorme oplader van 160 W plus ene rode USB Type-C-kabel.

Jouw kunt zien dat er enige overeenkomst is met den OnePlus 10 Voor 5G te den wijze waarop den camera is gerangschikt, maar te positie van ene aparte relatie is ie achterpaneel van den 10T 5G iets uitpuilend. Jouw zult zowel zien hoe reflecterend ie achterpaneel van dit telefoontoestel is. Den volumeknoppen bevinden zichzelf aan den linkerkant, den aan / uit-knop aan den rechterkant plus er is geen schuifregelaar voordat meldingen. Er zijn kleine luidspreker- plus microfoongaten aan den bovenzijde, plus aan den onderzijde vind jij den dual-sim-lade, USB Type-C-poort plus primaire megafoon.

OnePlus 10T 5G te twee afwerkingen – Moonstone Black (daarboven) plus Jade Green (onder)

Ik voelde mij noch hevig premium met den 10T 5G, hoewel den achterzijde van glas is. Ie is vrij omvangrijk plus zwaar met ene zwelling van 8,75 mm plus 203,5 g. Den telefoontoestel is verkrijgbaar te ene licht getextureerde Moonstone Black-afwerking, maar wij hebben hier ene glanzende Jade Green.

Alle varianten van den 10T 5G ondersteunen opladen van 150 W, plus indien jij jij zorgen maakt overheen den veiligheid, heeft OnePlus ene waslijst met maatregelen diegene nodig zijn, waar wij ie te onze volledige recensie overheen zullen hebben. Jouw kunt den meegeleverde steen tradities wegens andere toestellen op te laden, waaronder sommige laptops, omdat dit verenigbaar is met USB-PD totdat 45 W.

Tijdens ie installatieproces ziet u privacy- plus personalisatieopties. U kunt ene systeemlettertype selecteren, bewaking klaarmaken plus zelfs navigatiegebaren ontwikkelen. Wij zien ene twee voorgeladen apps waaronder Netflix, OnePlus Community plus Spel Manager. Ie toestel draait op OxygenOS 12 op ondergrond van Android 12.1 met beveiligingspatch van juli. Indien jij onderbrak den instellingen bladert, zul jij enkele personalisatie-opties vinden. Aldaar OnePlus zo zowel OxygenOS 13 heeft aangekondigd, is ie spijtig dat den 10T 5G noch wordt meegeleverd.

OnePlus noemt ie ontwerp van den 10T 5G “lasteloos”, watten ene intu van doelgerichtheid plus precisie zullen willen uitstralen. Ie is ene eufemistische wijze wegens ene ​​nogal controversiële stoot te verzachten – OnePlus heeft den weten waarschuwingsschuifregelaar verlaten, ene van den uiterst zichtbare wegen wegens zichzelf te onderscheiden van andere Android-spelers. Dit eenvoudige schakelaar had verstaanbaar veel ruimte te ie vlees nodig, plus OnePlus zegt dat ie ervoor heeft gekozen wegens voorrang te geven aan diegene twee vierkante millimeters voordat batterijcapaciteit, betere koeling plus betere antennes. Ie is waarschijnlijk dat er zowel watten kostenbesparingen voordat ie handel waren, maar televisiekanaal zoals ie “moedig” verliezen van den 3,5 mm koptelefoonaansluiting jaren geleden, zie ik huwelijksinzegening noch hoe dit iets verbetert voordat den gebruiker.

oneplus 10t schuifregelaar ndtv 10t

Ie verzaken van ene waarschuwingsschuif zou waarschijnlijk sommige OnePlus-fans op den lange termijn irriteren

Andere functies waarvan OnePlus denkt dat zijn ventilatoren noch zonder kunnen, zelfs voordat dit prijsniveau, zijn draadloos opladen, ene officiële IP-classificatie plus eSIM-ondersteuning. Zelfs den Hasselblad-camerabranding is verwijderd. Waargenomen ie waarheid dat ie zijn schare ventilatoren heeft opgebouwd met “never set down” indien strijdkreet, is ie nogal ene verrassing. OnePlus zegt dat den 10 Voor 5G nog steeds den eerste voorkeur is voordat diegenen diegene geweldige cameramogelijkheden willen, terwijl den 10T 5G meer den voorliefde zou hebben van gamers plus liefhebbers van snel opladen.

Aan den positieve ze ontvang jij den eersteklas Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC met ene uitgebreid koelsysteem, maar liefst 16 GB LPDDR5 RAM plus totdat 256 GB UFS 3.1-opslag. OnePlus zegt dat jij meer dan 30 apps op den toneel kunt toestaan rondtollen, zodat jij steevast voorts kunt gaan waar jij wasgoed gebleven met den topvariant.

Ie 6,7-inch Liquid AMOLED-paneel heeft ene Full-HD+ resolutie, 120Hz piekverversingssnelheid plus ene geïntegreerde vingerafdruksensor. Den randen zijn rondom dun plus er is geen dikke kin. Ie ondersteunt HDR 10+ plus is vervaardigd van Gorilla Glass 5. Den OnePlus 10T 5G heeft zowel ene 4800mAh-batterij, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC plus GPS.

Den hoofdcamera aan den achterzijde maakt gewoonte van ene 50-megapixel Sony IMX766-sensor met optische stabilisatie plus heeft ene lensopening van f/1.8. Er is zowel ene zeer eenvoudige 8-megapixel ultrabrede camera plus ene 2-megapixel macrocamera. Den camera aan den voorkant heeft ene resolutie van 16 megapixels. Dit specificaties zijn noch bepaald overtuigend, maar OnePlus belooft zelfs erbij weinig licht vermogende details dankzij sponsoring voordat 10-bits kleurvastlegging plus betere verwerkingsalgoritmen. Video-opname gaat totdat 4K 60fps.

Den uiterst recente lancering van OnePlus, den 10R (Review), is lijfelijk identiek aan den Realme GT Neo 3 (Review) plus past noch helemaal te den OnePlus-vorm. Nu gaat den lancering van 10T 5G voorts op dezelfde weg plus roept veel vragen op. waar is dat voordat? Waar past ie te ten opzichte van den sterk afgeprijsde OnePlus 10 Voor 5G? Zijn den afwegingen den moeite waard? Plus ie belangrijkste: is OnePlus nog steeds OnePlus?

Voorts zijn wij bezig met ie uitproberen van den 10T 5G wegens te zien hoe ie zijn SoC-vermogen te evenwicht brengt met camerakwaliteit, batterijduur, oplaadsnelheid, ontwerp plus natuurlijk den OxygenOS-ervaring. Blijf te voeling met Gadgets 360; Ene gedetailleerde inschatting volgt zeer straks.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments