Friday, August 19, 2022
Home Cities Iraqi Woman, 32, Gets 3D-Printed Hip Implanted Te Delhi

Iraqi Woman, 32, Gets 3D-Printed Hip Implanted Te Delhi

3D-printen is ene sprong voorwaarts te ortho-onco-chirurgie wegens op makker gemaakte ortho-implantaten te reconstrueren, zegt dokter

Verrassend-Delhi:

Ene 32-jarige Iraakse vrouw met ene tumor te haar linkerheup had ene succesvolle transplantatie van ene aangepaste heup, diegene wasgoed ontworpen plus 3D-geprint te ene privéziekenhuis te Delhi, zeiden artsen te ie ziekenhuis.

“Ie wasgoed ene gecompliceerde proces omdat den patiënt voordien ene operatie had ondergaan wegens den tumor op dezelfde positie te Turkije te wegdoen. Indien gevolg daarvan wasgoed er veel littekenweefsel te zijn linkerbekken waardoor ie moeilijk wasgoed wegens weer te detecteren. Ie kostte BLK- MAX Surendra Dabas, Senior Director plus Head, Surgical Oncology & Robotic Surgery, Super Specialty Hospital, zei: “Wij hebben te totaal 11 uur nodig gehad, viertal uur wegens den tumor te wegdoen plus zeven uur wegens ie titaniumimplantaat te reconstrueren plus te implanteren.

Ie gewoonte van 3D-printen wegens op makker gemaakte ortho-implantaten te reconstrueren, zoals ie linkerbekken te ie geval van dit patiënt, is “ene sprong voorwaarts te ortho-onco-chirurgie, met spino-bekkentumoren”, zei hij. Artsen zeiden dat zij verwachtte na ruwweg trio totdat viertal maanden terug te wenden zoals haar normale niet-ondersteunde snelheid.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven doorheen NDTV-personeel plus is ie gepubliceerd vanuit ene gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments