Friday, August 19, 2022
Home Health From Indian Cuisine To Thai: Relish A Delightful Mix Of Flavours At...

From Indian Cuisine To Thai: Relish A Delightful Mix Of Flavours At Novotels Food Exchange All New Menukaart

Indien jou iemand bent diegene graag uit opeten gaat, wil jou vast graag verschillende goedje van den spijskaart orderen. Ie orderen van afzonderlijke items schenkkan echter te veel zijn voordat eentje persoon wegens te verteren, plus permitteren wij zeggen, ie schenkkan zowel loop zijn. Dus, hoe test jou verschillende smaken tegelijk? Nou, ie uitkomst is simpel: ga zoals Buffett! Den buffetten geven jou zoveel variatie plus smaken diegene jou nooit zult vergeten. Plus indien u van project bent wegens zoals ie dressoir te gaan, toestemmen u ie gloednieuwe menukaart van Novotel’s Food Exchange noch missen.

Food Exchange, liggend ter ie hart van Aerocity, is eentje geweldige plek wegens tijdstip ingevolge te brengen met uw dierbaren. U wordt begroet met eentje helder verlichte ambiance plus vriendelijk personeel, plus religie onzerzijds, den reuk van ie opeten zullen u verleiden! Recentelijk heeft Food Exchange haar menukaart ter eentje verrassend jasje gestoken. U kunt gemakkelijk Indiaas, spleetoog, Thais, Italiaans plus meer op hun menukaart vinden, zodat u verwend zult wordt met den smaak. Recentelijk hebben wij den plek zelf bezocht, plus alles watten wij te zeggen hebben is dat hun opeten absoluut heerlijk is!

(Lees zowel: Deja Brew: snugger, stijlvol plus humeurig, met veel stijlvol ambachtelijk pils)

Wij begonnen onze vorming vanaf nul. Zij hadden eentje scala aan vegetarische plus niet-vegetarische items. Hun krokante matar tikki plus chili paneer zijn eentje genot voordat vegetariërs, plus niet-vegetariërs willen den krokante chili kip plus momos trachten!

Ongeacht dit voorgerechten, raden wij jou ten zeerste aan wegens hun geroosterde groentecouscoussalade plus knapperige spek met maïssalade te trachten. Beide salades hebben eentje milde plus verfrissende smaakwaarneming diegene volmaakt is wegens te opeten voordat eentje zware maaltijd.

hmcorlg

Nu, overgaand zoals ie hoofdgerecht, zul jou verschillende gerechten vinden, zoals wij voorheen zeiden. Voordat den Indiase kookplaats wasgoed den ster van alle gerechten eentje eenvoudig huisgemaakt dal! Nu weten wij dat ie geelgekleurde linzenrecept jou misschien noch opwindt, maar jou staat er welnu voordat eentje verrassing! Den kok bereidt ie verse dal voordat jou reukorgaan. Ie heeft den perfecte mix van smaakstoffen, tadka plus comfort waar eentje persoon van tijdstip totdat tijdstip zoals hunkert. Jou moeten zowel hun Chicken Biryani plus Green Mirchi Paneer trachten! Watten betreft andere gerechten, hun Simple Margarita Pizza, Yellow Thai Curry, Mushroom Fried Rice, Roasted Chicken plus Vegetable Stir-Fry zullen jou permitteren bezwijmen ter ie zien ervan.

dv06ter
routef3eo

Hoe lekker plus lekker alhoewel dit gerechten zowel vastslaan, weliswaar willen wij jou vragen wegens jou maag nog noch helemaal te vullen. Want indien jou eenmalig hun dessertbar hebt waargenomen, wil jou alles smaken watten zij verrichten! Indien jou eentje chocoladeliefhebber bent, vasthouden dan hun vermogende chocoladegebak plus koffie voorop. Indien jou iets verschillend wilt, is hun Berry Vla plus Mango Cake zowel groots! Plus indien u niets zwaars wilt opeten, kunt u gewoon smullen van hun versgebakken gemaakte in-house gelatos! Klinkt indien eentje traktatie, nietwaar?

(Lees zowel: Savourwork Roasters is ie nieuwste café van Chhatarpur, eentje vereiste voordat koffieliefhebbers)

r4i9ve18

Nou, indien jou denkt dat dit alle menu-aanbiedingen zijn, moeten jou ie weer overwegen. Zij hebben zowel live counters van chaat dumplings plus gol gappas met live pasta!

Overheen ie generaal, indien wij ie nieuwe menukaart van Food Exchange moesten beoordelen, zullen ie 10/10 voordat onzerzijds zijn! Indien u op zoek bent zoals eentje plek wegens uw stamhuis mee uit te nemen of uw vrienden te trakteren, dan is dit dressoir elke cent waard.

Waar: Bezit nr. 02 GMR Hospitality District IGI Airport New Delhi Aerocity, Delhi 110037- Lobbyniveau, Delhi 110037

Kosten vanaf eetbord: INR 1.650 plus heffingen

Tijden: 19.00 uur totdat 23.30 uur

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments