Friday, August 19, 2022
Home Tech Darlings Release Date and Time, Personages, Trailer, Budget, Review, and More

Darlings Release Date and Time, Personages, Trailer, Budget, Review, and More

Darlings – met ter den titelrol Alia Bhatt plus vrijdag op Netflix – Na zijn tijdsperiode mits scenarioschrijver ter Bollywood, is Jasmeet K. Rein’s ‘feature’ filmdebuut. Nadruk op ie woord ‘functie’, omdat zij voordien eentje twee korte films regisseerde, waaronder eentje kort gedeelte ter Ten Stories uit 2007, eentje bloemlezing overheen eentje veelzijdig scala aan onderwerpen, van zinnelijkheid, overspelig plus eentje spectrum aan emoties. Haar volgende full-length Netflix-film, Darlings, behandelt soortgelijke thema’s, voort den ogen van eentje eigenzinnig moeder-dochterduo terwijl zij op zoek zijn zoals moed plus liefde ter dit meedogenloze wereld.

Ongeacht ie leiden van den personages, dient Bhatt mits eerste producer voordat dit volgende originele Netflix-film via zijn Eternal Sunshine Productions-banner. Vanuit eentje thematisch oogpunt pakt Darlings huiselijk geweld aan voort middel van eentje donkere komediefilter, terwijl zij probeert noch ongevoelig overheen te komen. “Ie zijn letters diegene zo luchthartig plus eigenzinnig zijn diegene denken dat zij alles onder controle hebben, maar zij hebben huwelijksinzegening niets onder controle. Dus daarheen komt den humor huwelijksinzegening wegens den hoek loeren. Ie is eentje reeks gebreken.” is mits eentje komedie, “legde Bhatt uit ter eentje vraaggesprek.

Darlings speelt zichzelf overheen tegen den afkomst van eentje arme buurt ter Mumbai plus draait wegens Badru (Bhatt) voort toedoen van haar alcoholische echtgenoot Hamza (Vijay Varma), diegene elke keer dat zij dronken wordt woedend wordt. Mits tegenmaatregel probeert zij samen met haar moeder (Shefali Shah) van zijn probleem overheen te komen voort haar ter den hel te zetwerk. Ie script, schrijven voort Reen zelf, worden aan Bhatt gegeven via Red Chillies Entertainment van Bollywood-acteur Shah Rukh Khan, waarna den streamingdienst besloot ie te rondgeven.

Netflix augustus 2022 release: Darlings, Morbius, The Walking Dead seizoen 11, plus meer

Darlings India release datum plus tijdstip

Darlings verschijnt aanstaande vrijdag 5 augustus wegens 12.00 uur PT/12.30 uur IST speciaal op Netflix wereldwijd. Geïnteresseerden hebben eentje jaarkaart nodig vanaf Rs. 149 voordat mobiel plus Rs. 199 voordat ie basisplan, waarmee jouw zoals tv of laptop kunt streamen, maar louter ter SD-resolutie.

Alia Bhatt plus Vijay Varma ter eentje scène uit Netflix’s Darlings
fotocredit: netflix

schatjes gegoten

Bhatt komt weer uit den Telugu-film RRR plus Sanjay Leela Bhansali’s Gangubai Kathiawadi plus maakt haar tweede OTT-optreden met Darlings. Den eerste wasgoed Sadak 2 met Sanjay Dutt plus Aditya Roy Kapur op Disney Plus Hotstar.

Badrunissa “Badru” Shaikh is eentje onrustige, gelukkig getrouwde vrouw diegene probeert van den alcoholverslaving van haar man overheen te komen wanneer eentje ruzie uitmondt ter lijfelijk geweld. Wegens kabinet te vestigen plus te reserveren, probeert zij, samen met haar moeder, hem te vergiftigen – louter maar wegens hem ziek te vasthouden plus hem te beschermen tegen lichamelijk plus psychische lijden. Den onvoorwaardelijke liefde voordat haar man is ongeëvenaard, omdat zij dure kleren probeerde te dragen wegens hun relatie op te fleuren.

Shah (Delhi Crime), tweede op den tabel, speelt den moeder van Badru, zowel beroemd mits zijn partner ter crime. Mits ie brein achter den verdraaide gebeurtenissen ter den speelfilm observeert zij Hamza’s gewoonten plus stelt zij voordat zijn opeten te vergiftigen, omdat hij graag wijn drinkt tijdens ie maaltijd. Gelukkig wijst Badru ie idee overheen plus kiest voordat disulfirampillen. Maar mits den politie erop komt, blijft den moeder hem steunen mits eentje alibi.

Nee, Laal Singh Chaddha plus meer: ​​Augustus Movie Guide to OTT plus Cinema

“Zij is noch vanaf se volmaakt, maar is er helemaal noch verlegen overheen. Ik vind ie interessant omdat ie geen eenzijdig letterteken is dat eentje moeder eentje interessante dimensie geven”, zei Shah ter eentje vraaggesprek met verwijzing zoals haar letterteken. .

Verma uit Mirzapur speelt den rol van echtgenoot Hamza, diegene overdag voordat iedereen zorgt plus ‘s avonds dronken wordt. Den Darlings-trailer geven enige rechtvaardiging voordat zijn drinkgewoonten, terwijl hij wordt rondgeduwd voordat zijn parcours mits kaartjescontroleur. Den ochtendroutine bestaat uit ie nippen van koude dranken, stilzwijgend staan ​​op perrons plus overheen ​​plus toe toiletten zuiveren, terwijl hij zijn wereldse leven leidt. Op eentje gegeven uur wordt zij gedwongen thuis te blijven (dankzij ie moeder-dochterduo), eentje web van leugens plus samenzweringen ter zwachteling met haar plotselinge verdwijning.

Roshan Mathew (Choked) speelt den rol van Zulfi, eentje vriend van den huisgezin diegene Badru plus zijn moeder helpt te vluchten aan verdenking. Hamza’s passiviteit leidt totdat eentje vermissingszaak, waarbij Zulfi mits verdachte plus valse beschuldigde ter den mix wordt getrokken. Dit potentie wordt voorts aangewakkerd voort gevoelens van wantrouwen, waarbij Hamza Zulfi ervan verdenkt overspel te hebben voltooid met zijn vrouw.

Vijay Maurya (The White Tiger) speelt den politie-inspecteur diegene den leiding heeft overheen den zaak, met eentje standaard verhoorprocedure diegene Badru plus zijn moeder onder lichte verdenking plaatst. Hij wordt vergezeld voort Santosh Juvekar mits junior stafmedewerker plus Rajesh Sharma (The Tashkent Files) van den Spoorwegafdeling mits Hamza’s leidinggevende.

Afbeelding 2 Beste Vijay Maurya

(L-R) Shefali Shah, Alia Bhatt plus Vijay Maurya ter Darlings van Netflix
fotocredit: netflix

Lievelingssynopsis

Hier is den officiële synopsis voordat Darlings via Netflix:

Darlings is eentje duisterheid komisch stuk dat den levens verkent van eentje moeder-dochterduo diegene hun plek ter Mumbai trachten te vinden, tegen alle verwachtingen ter vechten plus moed plus liefde vinden ter buitengewone omstandigheden.

Lievelings Trailer

Den eerste teaser-trailer voordat Darlings worden op 5 juli onthuld, met eentje allegorische voice-over diegene den essentie van ie vertelsel uitlegde. Den trailer benadrukte den tumultueuze relatie tussen Badru plus haar man Hamza, terwijl ie enig inzicht gaf ter Zulfi’s betrokkenheid gedurende ie vertelsel. Beide mannen zijn vrijwel even oud, plus den laatste zullen eentje relatie met den moeder hebben gehad – vrij ter plus uit ie stulp bewegen mits Hamza aan ie werkgelegenheid is.

Op 25 juli bracht Netflix eentje volledige trailer uit (onderstaand) diegene enkele belangrijke plotbeats verpestte. Den montage worden gedaan op eentje wijze diegene den testimonium van den moeder plus dochter aan den politie zullen volgen, waardoor ie publiek eerst worden misleid. Den twee rapporteren stumperig Hamza’s verdwijning wanneer zijn leidinggevende hem komt narekenen, watten leidt totdat eentje plaag van manipulatieve tactieken.

Mits onderdeel van den promotie bracht Netflix zowel enkele leuke, informatieve sketches uit met ie personage van Bhatt, diegene niets te maken hebben met den eigenlijke speelfilm.

schat budget

Ie productiebudget voordat Darlings bleek tussen Rs. 20-25 crores, met originele plannen voordat eentje theatrale release. Te schrikkelmaand werden den distributierechten van den speelfilm echter verkocht aan Netflix India voordat Rs. 75-80 miljoen.

liefste recensie

Den eerste recensies voordat Darlings verschijnen aanstaande vrijdag 5 augustus, den dag dat ie wereldwijd op Netflix verschijnt. Den Gadgets 360 review van den speelfilm zullen op dezelfde dag plaatsvinden.

lieve poster

Hier is den officiële poster voordat Darlings van Netflix:

lievelingen poster netflix lievelingen poster

Netflix’s Darlings officiële poster
fotocredit: netflix


,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments