Friday, August 19, 2022
Home Cities Bengal Team Te Assam To Probe Haul From 3 Jharkhand Congress Legislators

Bengal Team Te Assam To Probe Haul From 3 Jharkhand Congress Legislators

Jharkhand MLA vastgehouden te Bengalen (bestandsfoto)

Guwahati:

Eentje vierkoppig team van den Crime Investigation Department van den politie van Westelijk-Bengalen – diegene gisteren te Guwahati is geland – is vorige week eentje research begonnen zoals den arrestatie van trio Jharkhand Congress MLA’s te Howrah te Bengalen met Rs 48 lakh te contanten. Den lokale politie ontkende berichten dat ie Bengaalse team “te hechtenis” wasgoed.

Den arrestaties hebben den staatkundig te trio staten plusteken verschillende partijen te brand gestoken. Ie congres heeft beweerd dat den BJP – te ie bovenmatig den hoofdminister van Assam, Himanta Biswa Sarma – achter ie “poen dat aan MLA’s wordt gegeven wegens den regering van Jharkhand ondersteboven te werpen” zit. Ie heeft den MLA’s van den partij geschorst.

Den BJP heeft dit beschuldigingen ontkend, terwijl den MLA’s hebben volgehouden dat ie poen voordat den kopen van sari’s wasgoed. Den trio opperhoofden werden op 30 juli samen met twee assistenten gearresteerd plusteken zitten te politiehechtenis te Bengalen, eentje staat diegene wordt geregeerd om ie Trinamool-congres, dat beschuldigingen van “paardenhandel” tegen den BJP heeft herhaald.

Verdere details overheen ie research waren noch vacant, maar eentje topfunctionaris van den Guwahati-politie zei dat zij met kip samenwerkten. Eentje fragment van den media had gemeld dat ie team wasgoed vastgehouden nadat den lokale politie geen kopie van den FIR had verdeeld.

Den MLA’s – Irfan Ansari, Rajesh Kachhap plusteken Naman Bixal Kongari – werden met contant poen te hun voertuig vastgehouden te Howrah’s Panchala. Den politie zei eerst dat ie “enorme” poen zullen willen wordt geteld wegens ie exacte bedrag te weten; Ie bleek Rs 48 lakh te zijn. Samen met den chauffeur plusteken eentje andere medeplichtige zit hij totdat 10 augustus vast.

Zij hebben den politie verteld dat ie poen is tweedehands wegens sari’s te kopen op den groothandelsmarkt te Burabazar te ie centrum van Kolkata, wegens te verspreiden te hun kiesdistricten voordat den komende Wereld Tribal Dag (9 augustus).

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments