Friday, August 19, 2022
Home Health Akshay Kumar Feasting On Misal Pav With Crew Is Giving Us Mid-Week...

Akshay Kumar Feasting On Misal Pav With Crew Is Giving Us Mid-Week Motivation

Streetfood is eentje onvervangbare plek voordat elke Indiase foodie. Of ie nu Aloo Tikki of Samosa, Vada Pav of Puchka is – er zijn zoveel geweldige recepten te straatstijl. Elke stad heeft eentje set van zijn uiterst favoriete streetfood-gerechten. Onze favoriete Bollywood-beroemdheden smaken zowel populaire gerechten uit verschillende steden te ie hele land. Neem bijvoorbeeld Akshay Kumar. Den uitvoerder bezocht Pune mits onderdeel van promoties voordat zijn recente filmrolletje plusteken proefde klassieke streetstyle-recepten uit den stad. Niemand minder dan ie voorbeeld pav! Bekijk den postbode diegene hij deelde:

(Lees zowel: Uitvoerder Karanvir Bohra bedroog zijn regime met Misal Pav)

Op den kiek zien wij Akshay Kumar zitten met zijn regisseur Aanand L Rai plusteken zijn co-sterren uit den filmrolletje ‘Raksha Bandhan’. Akshay Kumar schreef te ie legenda van den postbode: “Har Punekar ki jaan aur shaan, missal pav.” Hij zat te eentje populair restaurant genaamd Shrimant Misal Aani Barech Kahi te Pune. Hij schreef te ie legenda: “Na onzerzijds hart is onze maag nu zowel vol, Shrimant misal aani barech kahi. Bedankt voordat den khop chan.”

Misal pav is eentje pittige plusteken heerlijke curry vervaardigd met mottenbonen, diegene wordt geserveerd met zachte plusteken boterachtige pav. Indien hoewel dit spullen overheen misal pav jij hongerig maken, maak jij dan geen zorgen. Ie recept ervoor hebben wij hier! Dit speciale rechtbank schenkkan gemakkelijk thuis wordt vervaardigd met eentje eenvoudige kookmethode.

Klik hier voordat ie recept van Misal Pav.

Misal Pav is eentje heerlijk recept te straatstijl van Maharashtra.

Terwijl, op ie werkfront, zou Akshay Kumar’s Raksha Bandhan uitkomen op 11 augustus 2022. Ie heeft zowel sterren Bhumi Pednekar, Deepika Khanna, Sadia Khatib, Smriti Shrikant, Sahajmeen Kaur.

Overheen Aditi AhujaAditi houdt van praten plusteken ie ontmoeten van gelijkgezinde mensen (vooral degenen diegene van Veg Momos vasthouden). Pluspunten mits jij zijn slechte grappen plusteken sitcom-referenties vindt, of mits jij eentje nieuwe herbouwing aanraadt.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments