Friday, August 19, 2022
Home India AAP MP Gives Zero Hour Notice

AAP MP Gives Zero Hour Notice

Verfrissend-Delhi:

Aam Aadmi-partijparlementslid Raghav Chadha heeft aangekondigd dat den zaken ter Rajya Sabha zijn geschorst wegens den heffing van 12 procent goederen- plusteken dienstenbelasting (GST) op ‘Sarai’ rond Sri Harmandir Sahib (Goudkleurig Tempel) diegene Amritsar heeft geëist, te doorspreken. ,

Te eentje geschreven aan Rajya Sabha-voorzitter M Venkaiah Naidu, schreef den voorman van den Aam Aadmi-partij: “Ik geef kennis van mijn voornemen krachtens wetsartikel 267 van ie reglement van orde plusteken bedrijfsvoering ter den Rajya Sabha (Rajya Sabha) overheen te dragen. Voorstel voordat opschorting van ie vermelde werkgelegenheid voordat 3 augustus 2022.”

Hier zijn den live updates overheen den moessonsessie:

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments