Friday, August 19, 2022
Home Tech Samsung Galaxy Watch 5 Tipped to Launch With 10W Fast Charger, Pricing...

Samsung Galaxy Watch 5 Tipped to Launch With 10W Fast Charger, Pricing Tipped Ahead of Launch: Details

Samsung Galaxy Watch 5 wordt getipt wegens te debuteren met eentje 10W snellader. Volgens den tipgever zullen den smartwatch zowel 45 procent opladen met 30 minuten opladen. Zowel zijn vermeende plaatjes van den draadloze oplader online meegevoeld voort den tipgever. Ie vermag wordt bekeken met eentje USB Type-C-kabel. Daarnaast is er zowel kennisoverdracht gegeven overheen den prijs van den Galaxy Watch 5-serie ter Canada. Vermeende renders van den volgende smartwatch-serie van ie handel waren online opgedoken voorafgaand aan den verwachte lancering op 10 augustus.

fotocredit: twitter/snoopitech

Tipster Snoopytech beweert dat den Samsung Galaxy Watch 5 wordt gelanceerd met eentje snellader van 10 W, diegene zoals verluidt hierbinnen 30 minuten na ie opladen totdat 45 procent van den batterij van den smartwatch oplaadt. Zoals vroeger vermeld, heeft den tipgever zowel vermeende afbeeldingen van den snellader meegevoeld. Op den afbeeldingen is ie te zien met eentje USB Type-C-kabel. Ter eentje andere tweet zowel den tipgever deel Canadese verheerlijken voordat den komende Galaxy Watch 5-serie.

Samsung Galaxy Watch 5-serie prijs (roddel)

Den Samsung Galaxy Watch 5 kost CAD 349 (vrijwel Rs 21.300) voordat den 40 mm-variant plus CAD 389 (vrijwel Rs 23.800) voordat den 44 mm-variant. Den Galaxy Watch 5 Voor is geprijsd op CAD 559 (vrijwel Rs 34.200) voordat den 45 mm-formaatvariant.

Volgens eentje recent rapport zijn vermeende renders van den Samsung Galaxy Watch 5-serie online gelekt. Den renders suggereerden dat den smartwatch vijf kleuropties zullen kunnen hebben. Hoewel den marketingnamen van dit tinten nog willen wordt aangekondigd, kunnen zij zwart, groenkleurig, roze, purper plus grijsharig zijn. Den smartwatch heeft zoals verluidt idem ontwerp met uitstapje wijzerplaat mits den vorige mensenleven.

Den Samsung Galaxy Watch 5 Voor worden recentelijk getipt wegens totdat 3 dagen batterijduur te bieden. Samsung heeft den specificaties van den Galaxy Watch 5-serie nog noch officieel bevestigd. Zoals verluidt staat den lancering van den smartwatch-serie gepland op 10 augustus tijdens ie Galaxy Unpacked-evenement.


,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments