Friday, August 19, 2022
Home Cities Rahul Gandhi Urges Unity Amid State Leadership Ter Karnataka Congress Meet

Rahul Gandhi Urges Unity Amid State Leadership Ter Karnataka Congress Meet

Rahul Gandhi zou zowel afwezig zijn op ie 75e verjaarspartij van voormalige Chief Minister Siddaramaiah. (ie file)

Hubli, Karnataka:

Congresleider Rahul Gandhi drong er dinsdagavond te den voormannen van den Karnataka-eenheid van den partij op aan wegens unaniem samen te werken voordat den parlementsverkiezingen van 2023 plusteken noch te ie publiek te spreken overheen leiderschap plusteken inwonende zaken.

Den voormalige voorzitter van ie Congres woonde den vergadering van den makelaarsprovisie voordat politieke zaken van den Karnataka-eenheid te, waar organisatorische zaken plusteken voorbereidingen voordat den komende parlementsverkiezingen werden besproken.

Rahul Gandhi’s oproep totdat unie komt te midden van eentje spel van politieke unie tussen den twee voormannen – partijleider Siddaramaiah plusteken staatspresident DK Shivakumar – overheen den postbode van den eerste minister voordat ie geval den partij aan den macht komt te den staat.

Den makelaarsprovisie besprak partijorganisatie plusteken beleidskwesties. Den vergadering besprak zowel den voorbereidingen voordat den parlementsverkiezingen van 2023. Den Politieke Provisie (PAC) zou regelmatig bijeenkomen plusteken collectieve beslissingen nemen te ie gewichtigheid van den partij. Rahul Gandhi doet eentje beroep op den voormannen van ie All India Congress Generaal secretaris van ie Comité (AICC), KC Venugopal, zei dat den partij agressief moeten spelen plusteken zichzelf moeten verzamel tegen ie wanbestuur van den BJP te Karnataka plusteken te ie Centrum.

Ter eentje gesprek met verslaggevers hier na den congres zei hij dat Rahul Gandhi den partijleiders aanspoorde wegens te werken aan den oprichting van eentje op mensen gerichte congresregering te Karnataka.

“Den hele leiding van Karnataka zou den handen ineen slaan plusteken Karnataka zegevieren te den verkiezingen van 2023… Onopzettelijk of onopzettelijk wordt hier plusteken ginds uitspraken gedaan voordat den media. Trapje noch te diegene val, praat met den partijleiders. Er mogen geen verschillende stemmen in of buitenshuis zijn”, zei hij.

KC Venugopal verklaarde dat unaniem is priv wegens noch te ie publiek overheen inwonende zaken te spreken, plusteken zei: “Er is geen leiderschapsprobleem, persoonlijke visie is zowel noch acceptabel. zege.” Hij zei dat er tijdens den vergadering veel inwonende kwesties zijn besproken. “Wij zijn was voorbereid wegens den kandidaten voorgoed te maken, hun namen vertrouwd te maken plusteken den verkiezingen te zegevieren.” Den Politieke Provisie van ie Congres is dinsdag voordat ie voorgerecht sinds den Grondwet op 9 juli bijeengekomen.

Overgeschreven van Rahul Gandhi waren senior voormannen zoals KC Venugopal, Siddaramaiah plusteken DK Shivakumar, ie opperhoofd van den campagnecommissie van den partij MB Patil, voorman van den tegenpartij te den Wetgevende Raad BK Hariprasad, plusteken HK Patil, Dinesh Gundu Rao, M Veerappa Moily plusteken G Parameshwara afwezig op den congres nam fragment aan. ,

Rahul Gandhi’s tweedaagse visite aan den staat krijgt significatie daar ie congres te Karnataka te eentje dilemma verkeert, waarbij velen in den partij vrezen dat ie voordat den parlementsverkiezingen zou vastlopen.

Er is zowel eentje duidelijke verontrusting in den partij overheen ie creëren van eentje virtuele splitsing tussen den twee belangrijkste leiderskampen, waardoor den vooruitzichten te den verkiezingen wordt geschaad.

Hoewel zowel Siddaramaiah mits DK Shivakumar openlijk hebben medegedeeld dat ie slotbeschouwing van den eerste minister zou wordt genomen om den verrassend gekozen MLA’s van den partij plusteken ie opperbevel overheen ie verkrijgen van eentje meerderheid te den verkiezingen, projecteren hun loyalisten plusteken volgelingen van ie kamp hun respectieve voormannen , waar rommelig maken, plaatsvinden.

Rahul Gandhi zou woensdag zowel afwezig zijn te den viering van den 75e verjaring van voormalige Chief Minister Siddaramaiah te ie districtshoofdkwartier van Davangere.

Den volgers van Siddaramaiah hebben eentje weids feest op zijn verjaring gepland, eentje duidelijke blijk van sterkte om zijn kamp.

Ie evenement loopt vooruit op eentje fragment van den oude garde van den partij diegene zichzelf voorbereidt op den verkiezingen, ondanks bedenkingen, waaronder zoals verluidt DK Shivakumar, diegene zei dat hij tegen den “persoonlijkheidscultus” te den partij wasgoed.

Tijdens ie visite op 3 augustus zou Rahul Gandhi zowel den Murugarajendra Math te Chitradurga opzoeken, eentje prominente Lingayat-madrasa te den regio, plusteken Shri Shivamurthy Murugh Sharanaru plusteken inzegenen uit verschillende kloosters ontmoeten.

Tijdens zijn laatste tournee om den staat te april had hij zichzelf ten mikpunt opperen wegens 150 zetels te zegevieren plusteken drong hij aan op unie te den voet van den partij.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven om NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit eentje gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments