Friday, August 19, 2022
Home Cities Principal Charged For Siphoning Rs 11 Crore From Mid-Day Meal Scheme: Police

Principal Charged For Siphoning Rs 11 Crore From Mid-Day Meal Scheme: Police

Chandrakant Sharma heeft valselijk gespeeld via ‘Saraswat Residential Education Service Committee’. (ie file)

Agra:

Eentje schooldirecteur van den tak Basisonderwijs van Firozabad is aangehouden voordat ie verduisteren van Rs 11.46 crore van den Mid-Day Meal (MDM) schaderegeling.

Agra’s hoofdinspecteur van politie (waakzaamheid) zei dat den onderwijzer valse documenten gebruikte wegens den niet-gouvernementele organisatie (NGO) te registreren plusteken Rs 11.46 crore aan middagmaaltijden gebruikte met den werkster van officieren plusteken medewerkers van zijn tak plusteken zandplaten. ,

“Er is eentje corruptiezaak voorgelegd tegen Chandrakant Sharma, onderwijzer van den tak Basisonderwijs van ie district Firozabad. Hij is eentje inwoner van Shikohabad te ie district Firozabad. Hij werkt indien directeur van den basisschool te Jajupur, Tundla te ie district Firozabad.” Hoofdinspecteur van politie (Waakzaamheid) Alok Sharma verwoord.

Hij zei dat er op 27 juli op ie politiebureau Vigilance te Agra eentje zaak wasgoed geregistreerd tegen den onderwijzer samen met enkele andere medewerkers van den tak basisonderwijs plusteken zandplaten.

Chandrakant Sharma heeft poen gedupeerd via ‘Saraswat Residential Education Service Committee’, eentje NGO geregistreerd te Shikohabad, Firozabad.

Alok Sharma zei: “Ie worden te 2007 geregistreerd gedurende ie kantoorgebouw van den waarnemend griffier van firma’s, verenigingen plusteken Chits te Agra. Hij gebruikte valse rantsoenkaarten plusteken identiteitskaarten wegens den NGO te registreren.”

Volgens ie First Information Report (FIR) had den onderwijzer zijn vader benoemd totdat voorzitter van den NGO, zijn moeder totdat manager plusteken secretaris plusteken zijn vrouw totdat penningmeester.

Hij gaf zowel functies aan andere familieleden plusteken familieleden te den NGO.

Straks maakte hij den dood vertrouwd van enkele leden van den NGO, waaronder zijn moeder, aldus den politie.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven wegens NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit eentje gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments