Friday, August 19, 2022
Home India On Monkeypox, What Health Minister Said Ter Parliament

On Monkeypox, What Health Minister Said Ter Parliament

Den minister van Volksgezondheid zei dat ie publieke bewustzijn met betrekking totdat apenpokken hevig important is. (ie file)

Verfrissend-Delhi:

Met ie oog op den toenemende gevallen van apenpokken te ie land, vroegtijdig den minister van Volksgezondheid van den Unie, Mansukh Mandaviya, dinsdag aan den commune wegens noch te paniek te treffen plusteken zei dat er eentje bewustmakingscampagne wordt gevoerd te samenwerkingsverband met den deelstaatregeringen wegens den verspreiding van den ziekte te voorkomen.

Sprekend te den Rajya Sabha vandaag tijdens den lopende moessonsessie van ie Parlement, zei den minister van den Unie: “Ie is noch nodig wegens verschrikt te zijn voordat apenpokken, er wordt eentje bewustmakingscampagne gevoerd te samenwerkingsverband met den deelstaatregeringen.” Ter ie kader van Monkeypox. Wij hebben zowel eentje taskforce gevormd namens den regering van India onder voorzitterschap van eentje penis van NITI Aayog.

“Op ondergrond van den opmerkingen van den taskforce zullen wij den verdere snelheid van zaken beoordelen plusteken bestuderen. Mits den deelstaatregering van Kerala poetsvrouw nodig heeft van den meldkamer overheid, zou diegene wordt gegeven. Zowel zou eentje deskundig team van den meldkamer overheid Guiding den deelstaatregering van tijdstip totdat tijdstip.”

Den minister van den Unie benadrukte dat waarna den gevallen van (apenpokken) op den voorgrond kwamen te den wereld, India hoewel met den voorbereidingen wasgoed begonnen. “Vóór ie eerste geval te Kerala hadden wij richtlijnen uitgevaardigd aan alle staten”, zei hij.

Den minister van Volksgezondheid zei dat regeringen op internationaal niveau zijn schrijven dat ie screeningrapport van den passagiers zowel zoals den betrokken autoriteiten moeten wordt gestuurd.

Hij zei: “Mits iemand te den geslacht apenpokken heeft gehad, wordt geadviseerd wegens 12-13 dagen afstand van hem te vasthouden plusteken op dit methode schenkkan den verspreiding wordt gecontroleerd. Met constante waakzaamheid kunnen wij ie wasgoed tenuitvoerleggen. ,” hij zei.

Opmerkend dat ie eerste geval van apenpokken te India te Kerala worden gemeld, zei den minister van Volksgezondheid: “Waarna den zaak zoals Kerala kwam, stuurden wij eentje team van deskundigen wegens den deelstaatregering te promoten. Er worden contactopsporing gedaan. Terwijl wij voorzorgsmaatregelen namen. geval van COVID-19, tenuitvoerleggen wij onzerzijds best wegens toe te voetstappen watten wij hebben geleerd erbij ie bevechten van apenpokken”, zei den soeverein Mandaviya.

Den minister van den Unie beschreef apenpokken indien geen nieuwe ziekte plusteken zei dat er sinds den jaren zeventig veel gevallen te den wereld vanuit Afrika wordt waargenomen. Hij zei: ‘Den WHO heeft hier speciale voetlicht aan uitgegeven. Zowel te India is den bewaking begonnen.

Den minister benadrukte dat den Indiase Raad voordat Medisch Research (ICMR) klaar is wegens eentje ​​vaccin te leveren wegens den gevolgen van apenpokken te voorkomen, zei den minister: Ie Instituut heeft eentje Expression of Rente (EoI) uitgenodigd met eentje voorstel wegens den volksstam overheen te dragen aan industriële vrouwen voordat den ontwikkeling van inheemse vaccins plusteken diagnostische kits voordat den ziekte.

Dagen nadat eentje man met apenpokkenachtige symptomen stierf te den staat, is nog eentje geval van apenpokken bevestigd te Kerala indien eentje persoon diegene vandaag terugkwam uit den VAE plusteken positief testte. Dit is totdat nu toe ie vijfde geval van den virale ziekte te den staat.

Den minister van Volksgezondheid van Kerala, Veena George, zei dat den 30-jarige patiënt te Malappuram wordt behandeld.

Den minister zei dat hij op 27 juli vanuit den VAE op den vliegveld van Kozhikode wasgoed gearriveerd plusteken worden behandeld aan ie Manjeri Medical Collegium te Malappuram.

Dit is ie vijfde geval van apenpokken te den staat.

Twintig mensen zijn te quarantaine plaatsen te ie district Thrissur van den staat nadat eentje persoon met apenpokkenachtige symptomen stierf, zeiden functionarissen maandag.

Monkeypox is eentje zoönotische ziekte diegene wordt veroorzaakt wegens ie monkeypox-virus, dat behoort totdat dezelfde geslacht van virussen diegene pokken veroorzaken. Volgens den WHO is den ziekte endemisch te regio’s zoals Westelijk- plusteken Centraal-Afrika, maar recentelijk zijn er gevallen gemeld uit niet-endemische terechtkomen.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven wegens NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit eentje gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments