Friday, August 19, 2022
Home India On Bengal Schoolgebouw Jobs Scam, Union Minister Dharmendra Pradhan's Letterteken To Mamata...

On Bengal Schoolgebouw Jobs Scam, Union Minister Dharmendra Pradhan’s Letterteken To Mamata Banerjee

Den minister van Onderwijs van den Unie schreef ene geschreven aan Mamta Banerjee overheen oplichting gedurende den werving van leraren

Opzienbarend-Delhi:

Den minister van Onderwijs van den Unie, Dharmendra Pradhan, schreef vandaag aan Mamata Banerjee, den hoofdminister van Westelijk-Bengalen, waarin hij zijn ernstige verontrusting uit overheen vermeende onregelmatigheden gedurende den aanwerving van leraren ter den staat plusteken haar verzocht corrigerende maatregelen te nemen.

Den geschreven komt ter den toneel van ie lopende research van ie directoraat Handhaving zoals den multi-crore schoolbaanzwendel, waarin ie op 23 juli den ontslagen minister Partha Chatterjee van Westelijk-Bengalen arresteerde.

“Ie is ene punt van uitgestrekte zorg dat ene vitaal tal verklaringen is ontvangen van verschillende leraren plusteken lerarenorganisaties van Westelijk-Bengalen met betrekking totdat onregelmatigheden gedurende den werving van leraren ter Westelijk-Bengalen”, aldus den geschreven.

“Onregelmatigheden diegene wordt gevonden gedurende den oplichting van leraren ter Westelijk-Bengalen zullen zeker den kwaliteit van ie onderwijs be├»nvloeden plusteken den komende mensenleven ontmoedigen,” zei Pradhan.

“Ik dring er oprecht gedurende u op aan wegens den nodige corrigerende maatregelen te nemen wegens ie vertrouwen van den mensen te repareren”, zei hij.

Ie CBI onderzoekt, ter opdracht van ie Hooggerechtshof van Calcutta, vermeende onregelmatigheden gedurende den rekrutering van werknemers van Menigte C plusteken D plusteken van leraren ter vanwege den overheid gesponsorde plusteken ondersteunde scholen.

Den ED, diegene ie geldspoor onderzoekt dat betrokken is gedurende den zwendel, heeft beweerd goud plusteken ruwweg Rs 50 crore ter contanten te hebben teruggevonden uit ene appartement van Arpita Mukherjee, ene van Chatterjee’s naaste medewerkers.

Te den geschreven noemde den monarch Pradhan enkele gevallen van onregelmatigheden gedurende den benoeming van leraren via den selectietest op staatsniveau (SLST).

“Ik wil graag uw voetlicht vestigen op ene twee voorbeelden. Ie veranderingsproces van benoeming van leraren vanwege middel van State Level Selection Test (SLST) is ter 2014 gestart. Den daadwerkelijke werving vermag echter schrede na twee schooljaar ter 2016 plaatsvinden.” vermeld ter den geschreven.

“Voorts kwam ie wervingsproces ter onheilsdreiging plusteken worden ene tal petities voorgelegd tegen ie veranderingsproces. Eentje andere verwante kwestie is ie wervingsproces van Menigte C- plusteken D-werknemers ter overheids- of ondersteunde scholen, zoals vastgelegd vanwege den State Government Schoolgebouw Service Commission ter 2016 (SSC) is zowel ene punt van ernstige zorg.”

Den monarch Pradhan verzekerde mevrouw Banerjee van den voortdurende steunpilaar plusteken den voornaamst achting van den hoofdbureau regering wegens toegang totdat kwaliteitsonderwijs voordat alle koters ter Westelijk-Bengalen te vastmaken.

Partha Chatterjee worden na zijn arrestatie uit ie staatskabinet ontslagen plusteken geschorst voordat den Trinamool Congress-partij.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven vanwege NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit ene gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments