Friday, August 19, 2022
Home Business Nirmala Sitharaman Dismissed Allegations Of Centre Favouring Ambani, Adani

Nirmala Sitharaman Dismissed Allegations Of Centre Favouring Ambani, Adani

Nirmala Sitharaman weerlegt beschuldigingen van ie voortrekken van Ambani, Adani

Verrassend-Delhi:

Minister van Financiën Nirmala Sitharaman verwierp maandag beschuldigingen dat den Modi-regering louter voordat ‘Ambani plus Adani’ werkte plus zei dat zelfs den wegens den tegenpartij geregeerde staten overeenkomsten met den twee omvangrijke zakenhuizen tekenden.

Te uitkomst op ene debat overheen prijsstijgingen te Lok Sabha, zei den minister dat den regering van ie Congres te Rajasthan twee overeenkomsten met betrekking totdat hernieuwbare energie met den Adani-groep had ondertekend, ene dag nadat Rahul Gandhi tijdens ene toespraak te Jaipur beloofde aan ie centrum te werken. . twee industriële groepen.

“… plus congresleden uitschelden onzerzijds voortdurend omdat wij den ‘Ambani-Adani-regering’ zijn,” zei hij.

Mevrouw Sitharaman zei voorts dat den alliantiepartner DMK van den congrespartij, diegene te Tamil Nadu regeert, zowel overeenkomsten heeft tekenen met den Adani Group wegens datacenters op te zetwerk.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments