Friday, August 19, 2022
Home India National Herald Office Searched Days After Sonia Gandhi's Questioning

National Herald Office Searched Days After Sonia Gandhi’s Questioning

Bronnen zeggen dat ie onderzoeksbureau na den huiszoeking eigendommen schenkkan bijvoegen diegene zwachteling vasthouden met den zaak.

Opzienbarend-Delhi:

Dagen nadat ie directoraat Handhaving congresvoorzitter Sonia Gandhi ondervroeg ter ene vermeende witwaszaak ter zwachteling met den National Herald-krant, deed ie onderzoeksbureau vandaag ene inval op vrijwel 12 plekken ter Delhi, waaronder den kantoren van den krant plus verschillende andere panden diegene zwachteling vasthouden met Associated Journals Ltd. Is. AJL) – krantenbedrijf. Bronnen zeggen dat ie onderzoeksbureau na den huiszoeking eigendommen schenkkan bijvoegen diegene zwachteling vasthouden met den zaak.

Ie congres nam wraakneming plus zei dat den vragen van den tegenpartij overheen belangrijke kwesties indien inflatie plus werkloosheid den regering op ene verachtelijk pitje hebben gezet. Den partij zei dat zij den mensen van ie land noch kunnen reageren, dus trachten zij degenen diegene ongemakkelijke vragen stellen te vernederen plus te chanteren.

Congreswoordvoerder Syed Naseer Hussain zei: “Noch enig ie Congres, maar zowel voormannen van veel oppositiepartijen wordt lastiggevallen.”

Vorige maand werden aan mevrouw Gandhi meer dan 100 vragen opperen ter 12 uur tijdens trio dagen. Zijn zoon plus congreslid Rahul Gandhi worden den eerste vijf dagen ondervraagd plus stelde vrijwel 150 vragen.

Den geslacht Gandhi wordt speuren ter den “National Herald-zaak” met betrekking totdat den overname ingevolge Young Indian van Associated Journals Ltd (AJL), ene handelsbedrijf dat den National Herald-krant beheert, opgericht ingevolge den eerste premier van India, Jawaharlal Nehru.

Den handhavingsdirectoraat zegt dat Young Indian zowel meer dan Rs 800 crore ter den bezit van AJL heeft verworven. Volgens den Income Tax Department moeten ie wordt behandeld indien eigendom van Sonia Gandhi plus Rahul Gandhi, aandeelhouders van Young Indian, waarvoor zij belasting willen vereffenen.

Ie Congres ontkent enig wangedrag plus beweert dat Young Indian ene “non-profit” handelsbedrijf is plus dat er daarom geen sprake schenkkan zijn van witwassen.

Congresleiders plus werknemers hebben massale demonstraties georganiseerd ter den nationale hoofdstad plus ter ie hele land tegen den verhoor van topleiders. Zij gesteld dat den zaak staatkundig gemotiveerd is plus dat ie Centrum onderzoeksbureaus tweedehands voordat politieke vendetta.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments