Friday, August 19, 2022
Home Tech Lenovo Legion Y70 Complete Vormgeving Officially Revealed Online: All Details

Lenovo Legion Y70 Complete Vormgeving Officially Revealed Online: All Details

Ie handel heeft weer ie Lenovo Legion Y70-ontwerp geplaagd. Lenovo had voorheen den specificaties van den smartphone geplaagd. Den Legion Y70-telefoon is te zien te den zilverkleur met platte achter- plus zijpanelen. Volgens Lenovo heeft den Legion Y70 ene 7,99 mm slanke body plus ene CNC-metalen middenframe. Ter ene eerdere teaser had ie handel onthuld dat ie ene 50-megapixel drievoudige achteruitrijcamera zullen hebben. Lenovo had zowel bevestigd dat den telefoontoestel te augustus wordt gelanceerd.

kiek tegoed: weibo/lenovo

Ie Chinese handel heeft ie volledige ontwerp van den Lenovo Legion Y70-smartphone op zijn officiële Weibo-pagina meegevoeld. Ook heeft Lenovo zowel onthuld dat den volgende handset 7,99 mm dik zullen zijn plus ene CNC-metalen middenframe zullen hebben. Op den afbeeldingen is den Legion Y70 te zien met platte achter- plus zijpanelen. Volgens den afbeeldingen is den aan / uit-knop zichtbaar op den rechterrug, onder den volumeknoppen.

lenovo legion y70 volledig ontwerp weibo lenovo 3 lenovo legion y70

kiek tegoed: weibo/lenovo

Voordien had Lenovo den cameramodule van den handset geplaagd met enkele specificaties. Ie handel had zowel aangekondigd dat den Legion Y70 te augustus zullen wordt gelanceerd. Ter den teaser wasgoed den smartphone te zien met ene 50-megapixel drievoudige achteruitrijcamera met optische beeldstabilisatiefunctie plus LED-flitslicht. Den cameramodule steekt iets uit ie achterpaneel.

Den camera van den telefoontoestel ondersteunt zowel 8K-video-opnames. Op den rechter wervelkolom zijn zowel volume-rockers te zien. Den smartphone wordt waargenomen te den kleur Zilver. Aanvullende details van den Lenovo Legion Y70-specificaties plus verheerlijken willen nog wordt onthuld, met den plannen van ie handel wegens den handset te andere markten, zoals India, te wegschieten.

Volgens ene voorheen rapport worden den gaming-smartphone Lenovo Legion Halo gespot op den benchmarkingwebsite van Geekbench. Zometeen werden den vermeende afbeeldingen plus specificaties van ie toestel online meegevoeld voort den tipgever. Den vermeende afbeeldingen van den Legion Halo voorvallen ene ontwerp dat lijkt op den Legion Y70. Of beide Lenovo-handsets identiek zijn of noch, moeten nog wordt bevestigd.


,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments