Friday, August 19, 2022
Home Health Karisma Kapoors Family Lunch Featured Scrumptious Biryani, See Pic

Karisma Kapoors Family Lunch Featured Scrumptious Biryani, See Pic

Wij hebben vaak ie spreuk gehoord dat ie gezin dat samen eet, erbij jawel blijft. Wie vermag hier ene huis voorbeeld van zijn dan den Kapoor-familie van Bollywood? Van Karisma Kapoor totdat Kareena Kapoor, Neetu Kapoor plus zelfs Riddhima Kapoor – reeds dit beroemdheden zijn volwassene zelfverklaarde eters. Karisma Kapoor vermag regelmatig wordt waargenomen met heerlijk nuttigen, ongeacht ie seizoen of ie tijdstip van den dag. Recentelijk zag den ster uit den jaren 90 genot van ene stevige familielunch met heerlijke biryani. Den plaatje inspireert onzerzijds re midden te den week. Bekijk ie vertelsel dat hij deelde:

Karisma Kapoor ging zoals Instagram wegens haar biryani bhog te porties.

Ter den klik diegene Karisma Kapoor deelt, zien wij ene heerlijke Chicken Biryani. Plakjes gebakken uien plus gedroogd fruit maken den speekselwaardige creatie helemaal voltooid. “Terug zoals ie. Lunch met ie gezin”, schreef zij te ie onderschrift van haar plaatje. Zij voegde zowel ene sticker van ‘Food Coma’ toe aan haar vertelsel. Wij kunnen zowel watten komijnaardappelen op den decor van zijn plaatje zien.

Dit is noch ie enige nuttigen dat wij van Karisma Kapoor hebben waargenomen. Recentelijk deelde den actrice ene van den uiterst eenvoudige plus geruststellende lunches diegene zij at nadat zij thuiskwam van haar verloftijd te Londen. “Terug zoals den voet”, schreef zij te ie onderschrift van haar carrouselbericht. bijhouden:

(Lees zowel: Karisma Kapoor’s zelfgemaakte pizza maakt onzerzijds dronken)

“दाल चावल भिंडी कॉम्बो आगमन पर !!! अह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्ह्हअष्टातात जब भी उनकी सबसे अच्छी दोस्त अमृता अरोड़ा हों. करिश्मा कपूर के खाने में साफ तौर पर बिरयानी और चावल के लिए एक चीज है, जैसा कि हम पहले भी देख चुके हैं। एक Ene keer uploadde zij ene plaatje van zichzelf terwijl zij kip biryani aan ie nuttigen wasgoed. Zij schreef onder den postbode: “Ik heb geen vriendje. Ik doen biryani.” Kijk ooit:

Wij zullen graag weldra meer van dit soort biryani-eten van Karisma Kapoor zien! Watten vond jij van den foodie-post van den diva? Vertel ie onzerzijds te den reacties.

Overheen Aditi AhujaAditi houdt van praten plus ie ontmoeten van gelijkgezinde mensen (vooral degenen diegene van Veg Momos vasthouden). Pluspunten mits jij zijn slechte grappen plus sitcom-referenties vindt, of mits jij ene nieuwe eethuis aanraadt.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments