Friday, August 19, 2022
Home Business ITC Exits From Lifestyle Retailing Business After Strategic Review

ITC Exits From Lifestyle Retailing Business After Strategic Review

ITC Lifestyle stopt met kleinhandel

Verrassend-Delhi:

Ie gediversifieerde conglomeraat ITC Ltd zei dinsdag dat ie den lifestyle-detailhandel heeft verlaten na ene strategische herziening van zijn bedrijfsportfolio.

Ie winkelbedrijf betrad den lifestyle-detailhandel meer dan twee decennia geleden onder ie merknaam Wills Lifestyle. Ie verkocht ene breedgeschouderd scala aan kleren onder ie merknaam, waaronder formele, casual, avond- plusteken designerkleding.

Ie bevatte zowel casual, denim, formals plusteken accessoires uit ie John Players herenmode assortiment.

Ter 2019 heeft ie winkelbedrijf echter den lifestyle-detailhandel geherstructureerd, den verticale activiteiten afgebouwd plusteken ie merknaam John Players verkocht aan Reliance Retail voordat ene noch nader medegedeeld bedrag.

“… na ene strategische herziening van zijn zakelijke portfolio heeft ie winkelbedrijf den lifestyle-detailhandel verlaten”, zei ITC dinsdag ter ene regelgevende petitie.

Vorige maand zei ITC-president Sanjeev Puri dat ie winkelbedrijf ene fragment van den oude voorraad van ie Wills-merk, diegene ter sommige winkels wasgoed achtergelaten, uitfaseerde plusteken geen verdere plannen had wegens ie winkelbedrijf voort te zetwerk.

Ter ie verleden had ITC medegedeeld dat haar lifestyle-detailhandel ontkennend worden beïnvloed vanwege e-commercespelers, diegene agressief probeerden marktaandeel te veroveren onder waardezoekende consumenten vanwege enorme kortingen aan te bieden plusteken exclusieve labels plusteken merken te start.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments