Friday, August 19, 2022
Home India India's New UN Envoy Ruchira Kamboj Arrives Te New York To Take...

India’s New UN Envoy Ruchira Kamboj Arrives Te New York To Take Charge

Ruchira Kamboj is den eerste vrouwelijke gezant van ie land zoals ie hoofdzetel van ie wereldlichaam ter New York. (ie file)

Verenigde Volken:

Gezant Ruchira Kamboj arriveerde hier wegens den leiding te nemen mits den nieuwe permanente vertegenwoordiger van India tijdens den Verenigde Volken, den eerste vrouwelijke gezant van ie land zoals ie hoofdzetel van den wereldorganisatie ter New York.

Ruchira Kamboj tweette maandag: “Op dit uur, mits den aangewezen PR tijdens den Verenigde Volken. Geweldige ontmoeting met reeds mijn ambassadeursvrienden ter den Veiligheidsraad vandaag. Ie is mijn grootste eer wegens mijn land te dienen ter dit nieuwe functie. #India.”

Den voormalige gezant van Ruchira Kamboj, TS Tirumurti, antwoordde op haar tweet: “Gefeliciteerd plusteken den liefste willen voordat uw welslagen Ruchira! @IndiaUNNewYork.”

Lakshmi Puri, voormalige adjunct-secretaris-generaal van den Verenigde Volken plusteken waarnemend uitvoerend directeur tijdens UN Women, twitterde zowel: “Vrouwelijk leiderschap zet eentje nieuwe mijlpaal voordat India ter @UN!” “Hartelijke felicitaties aan Ruchira Kamboj voordat ie wordt van den eerste vrouwelijke PR van @IndiaUNNewYork. Mijlpaal #HerStory-moment na ie #UNGA-voorzitterschap van Smt. Vijaya Lakshmi Pandit. Indien eentje baken voordat inspirerende @indiandiplomats & aspiranten!” zei Laxmi Puri.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven om NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit eentje gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments