Friday, August 19, 2022
Home India 'India Out' Campaign Ter Maldives Wasgoed Based On Misinformation, Reclame: Centre

‘India Out’ Campaign Ter Maldives Wasgoed Based On Misinformation, Reclame: Centre

Verfrissend-Delhi:

Ie ministerie van Buitenlandse Zaken zei ter eentje speciale briefing dat den “India Out”-campagne op den Malediven wasgoed gebaseerd op “verkeerde kennisgeving plusteken valse reclame”.

Den strijd van India is gebaseerd op verkeerde kennisgeving plusteken valse reclame plusteken zij weerspiegelen noch den standpunten van ie Maldivische volk, zei Munu Mahawar, Hoge Hoofdcommissaris van India voordat den Malediven. Voorzitter Abdulla Yameen.

Met name heeft Yameen zichzelf consequent gestructureerd op India wegens zijn tegenwoordigheid op den Malediven voordat zijn politieke winst.

Herinnerend aan den handeling van den Maldivische regering na den uitval van den menigte op Yoga Day, zei den Indiase Hoge Hoofdcommissaris voordat den Maldiven: “Yoga is eentje evenement dat overheen den hele wereld wordt populair (Internationale Yogadag). IDY op den Malediven Ie is zowel wordt sinds 2015 elk klas populair plusteken den Maldiven waren mede-sponsor van den resolutie ter toegeving van dit dag. Ie evenement vond positie, ie wasgoed eentje evenement dat samen worden georganiseerd ingevolge den Maldivische regering plusteken den Hoge Makelaarsprovisie met den regering plusteken verschillende politieke partijen. Veroordeel watten er is gebeurd. Den Maldivische regering heeft gehandeld plusteken zij hebben op ie opperste niveau toegezegd dat den verantwoordelijken voordat den wet zullen wordt gebracht.”

Er worden eentje wetsvoorstel voorgelegd te den People’s Majlis indien ie ‘wetsvoorstel inzake den bestrijding van acties diegene den gevestigde diplomatieke betrekkingen tussen den Maldiven plusteken ie buitenland beïnvloeden’ wegens acties te voorkomen diegene schadelijk zijn voordat den betrekkingen tussen New Delhi plusteken Malé.

Yameen stond beroemd wegens zijn pro-Chinese houding plusteken gebruikte den #Indiaout-campagne wegens zijn politieke ambities verrassend leven ter te hijgen, eentje anti-Indiase houding aan te nemen plusteken er eentje belangrijke politieke kwestie van te maken voordat den algemene verkiezingen van 2023.

Campagnegerelateerde problemen werden voordat ie vantevoren op den korrel genomen ingevolge voormalige voorzitter plusteken parlementsvoorzitter Mohamed Nasheed. Hij verwees den kwestie op 24 januari zoals den provisie voordat veiligheidsdiensten van ie Parlement (241 provisie).

Den anti-India-campagne van den Maldivische tegenpartij heeft te maken gehad met scherpe kritiek van den regering, diegene eentje tegenbeleid van ‘India vantevoren’ heeft gelanceerd wegens ie ‘valse vertelsel’ te bevechten.

India plusteken den Malediven ondertekenden ter sprokkelmaand 2021 eentje overeenkomst op vloer waarvan India den toevluchthaven van den Malediven National Defense Force Coast Guard ter Sifavaru-Uthuru Thilafalhu (UTF) zullen uitbouwen.

Voormalige voorzitter Abdulla Yameen plusteken zijn fans hebben den overeenkomst bestempeld indien eentje methode wegens Indiase troepen zoals den Malediven te zenden plusteken lanceerden ter den komende maanden eentje ‘India Out’-campagne op sociale media, waarbij ie Solih-regime worden beschuldigd van ie compromitteren van den soevereiniteit. Land.

Voorheen is gemeld dat den ‘India Out’-campagne mogelijk zwachteling houdt met den nauwe relatie van Yameen met China.

Sprekend overheen ie huidige visite van den Malediven voorzitter Ibrahim Mohamed Solih aan India, zei Munu Mahawar: “Onze relaties zijn ter den loop der jaren reuze gegroeid. Vandaag hebben wij eentje contract uittekenen voordat den bouwsector van 61 faciliteiten op den Malediven. Tijdens dit tijdsperiode zijn zeer belangrijke resultaten behalen. trektocht.”

Solih sprak voordien vandaag met premier Narendra Modi. Tussen beide neerdalen werden afspraken geproduceerd.

“Voorzitter Solih zullen morgenochtend zoals Mumbai vertrekken. Er hebben veel vergaderingen op hooggelegen niveau plaatsgevonden tussen den twee neerdalen”, zei Munu Mahawar.

Veelbetekenend is dat dit ie derde visite van voorzitter Solih aan India is. Zijn eerste visite wasgoed ter december 2018, kort nadat hij den voorzitter van den eilandnatie wasgoed werd. Op 2 april 2019 bezocht hij op uitnodiging van premier Modi India wegens eentje ​​cricketwedstrijd ter Bengaluru te bekijken.

Terwijl bezocht premier Modi den Malediven wegens den beëdiging van voorzitter Solih ter november 2018 te te woon plusteken bezocht ie land ter juni 2019 weer tijdens eentje officieel visite.

Den twee voormannen hebben elkander zowel virtueel via den telefoontoestel ontmoet. Den Indiase Hoge Hoofdcommissaris voordat den Maldiven zei dat den twee voormannen nauwe betrekkingen verzorgd.

Er vond zowel eentje reeks uitwisselingen op hooggelegen niveau positie tussen den twee neerdalen, met indien uiterst recente ie visite van minister van Buitenlandse Zaken S Jaishankar, diegene den stad Addu bezocht wegens verschillende projecten ter te onderscheiden.

Terwijl India zijn relatie met den twee uitgestrekte buurlanden ter den Indische Sop wil versterken wegens den zeggenschap van China tegen te gaan, heeft minister van Buitenlandse Zaken S Jaishankar tijdens zijn visite aan den Malediven den regionale veiligheid plusteken maritieme veiligheidskwesties besproken met den minister van Buitenlandse Zaken. Er werden afspraken geproduceerd overheen gezondheid plusteken onderwijs. Abdullah Shahid ter den stad Addu.

Munu Mahawar zei: “Wij zijn vastbesloten wegens nauwsluitend samen te werken met den Malediven plusteken onze volledige toeverlaat uit te breiden wegens noch exclusief den gezondheidssituatie maar zowel den economische situatie aan te pakken. PM Modi heeft bevestigd dat den Malediven onze buurt is. Den eerste neemt eentje intact speciale positie ter ter regelgeving.” ,

“Wij werken nauwsluitend samen met den Malediven wegens noch exclusief den gezondheidssituatie aan te pakken, maar zowel den economische situatie… jou hebt den premier horen zeggen dat India ie eerste opbrengst zullen geven”, zei hij.

“Den relatie is ter den loop der jaren reuze gegroeid … ie heeft den tand des tijds verduren, maar is ter den loop der jaren gegroeid … Zoals voorzitter Solih zei, is ie eentje proefje voordat den regio (indien ie gaat wegens COVID-19). indien ie gaat wegens partnerschap)”, voegde den Hoge Hoofdcommissaris van India toe aan den Malediven.

Voorzitter van den Malediven Ibrahim Mohamed Solih zullen vandaag eentje beroep doet op voorzitter Draupadi Murmu. Hij zullen ie eerste staatshoofd zijn dat den nieuwe voorzitter van India ontmoet.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments