Friday, August 19, 2022
Home India Huis Minister Appeals For Mass Participation Te 'Har Ghar Tiranga' Campaign

Huis Minister Appeals For Mass Participation Te ‘Har Ghar Tiranga’ Campaign

Ie evenement worden georganiseerd wegens den nalatenschap van vrijheidsstrijder Pingali Venkaiah te vieren.

Verrassend-Delhi:

Minister van Nationale Zaken Amit Shah van den Unie riep dinsdag mensen op wegens met vitaal enthousiasme onderdeel te nemen aan den ‘Har Ghar Tiranga’-campagne plusteken deed ene beroep op den wereld wegens den wereld te zei dat India “uit den slaap is ontwaakt”. Hij zei dat ie land onder leiding van premier Narendra Modi snel vooruitgaat plusteken op ie punt staat ene ‘volwassene’ macht te wordt.

Tijdens ene congres hier aan den zijlijn van ie ‘Tiranga Utsav’-programma, georganiseerd ter mogelijkheid van Azaadi Ka Amrit Mahotsav, zei hij zowel dat er sinds 2014 ene ‘Verrassend India’ wordt gebouwd onder leiding van Modi.

“Den status van India is sinds 2014 ter ie buitenland toegenomen, sindsdien is ie respect voordat den Indiase vlag wereldwijd toegenomen. Welk probleem zichzelf zowel ter den wereld voordoet, totdat premier Modi zijn verklaring aflegt, zou den wereld er zijn opinie overheen geven. Amit Sjah.

Ie mega-evenement worden ‘s avonds georganiseerd onderbrak ie Ministerie van Cultuur wegens den nalatenschap te vieren van vrijheidsstrijder Pingali Venkayya, diegene zowel den Indiase vlag ontwierp.

Amit Shah deed ene beroep op den mensen, vooral den jongeren, wegens vanaf 2 augustus hun schermafbeelding op sociale mediaplatforms te veranderen ter driekleuren volgens den oproep van premier Modi plusteken selfie met den nationale vlag tijdens den ‘Har Ghar Tiranga’-campagne vanaf 13 augustus. ie -15, plusteken upload ie zoals uw portal. Vanwege dit te uitvoeren, breng jou verering aan Venkaiah, diegene den vlag voordat ie land heeft ontworpen plusteken den soldaten diegene hun leven hebben opgeofferd voordat India, zei Amit Shah tijdens ene volwassene openbare congres ter ie Indira Gandhi Stadium hier.

“Van 13-15 augustus kunt u met vitaal enthousiasme den vlaggen erop u thuis uitrollen wegens den wereld te zei dat India snel opkomt plusteken op ie punt staat vitaal te wordt”, zei den minister van Nationale Zaken.

Amit Shah zei zowel dat “sommige mensen” opmerkingen maakten overheen ie organiseren van den driekleur, maar dat hij zij negeerde.

“Ik ben hier noch wegens politieke opmerkingen te maken, want den driekleur is onze ‘Aan, Parcours plusteken Shaan'”, zei hij.

Minister van Cultuur G Kishan Reddy zei ter zijn toespraak dat ie festival, dat van 13-15 augustus zou volharden, geen ‘regeringsfestival’ zou zijn, maar ene ‘festival van ie land’. Den anthemvideo van ‘Har Ghar Tiranga’ bevatten verschillende beroemde persoonlijkheden zoals uitvoerder Amitabh Bachchan, sportlegende Kapil Dev, cricketspeler Virat Kohli plusteken playbacksinger Asha Bhosle.

Den muzikale avond zag zowel live optredens van zangers Kailash Kher plusteken Harshdeep Kaur, plusteken Kathak-danser Ragini Makkhar plusteken haar soci.

Ie evenement markeerde zowel den 146e geboortedatum van Venkayya, beschouwd mits den uitvinder van den nationale vlag van India.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments