Friday, August 19, 2022
Home Business Adani Green Energy Contant Profit Surges 48% To Rs 680 Crore Te...

Adani Green Energy Contant Profit Surges 48% To Rs 680 Crore Te June Quarter

Adani Green Energy Q1 specie winst stijgt met 48 procent totdat Rs 680 crore

Ahmedabad (Gujarat):

Adani Green Energy Ltd (AGEL), den duurzame-energietak van den gediversifieerde Adani Group, zei dinsdag dat den contante winst met 48 procent op jaarbasis groeide totdat Rs 680 crore voordat ie kwartaal eindigend op 30 juni 2022.

Den operationele kapitaal van ie nering groeide met 65 procent jaar-op-jaar totdat 5.800 MW tijdens ie verslagkwartaal.

Den omzet van ie nering uit stroomvoorziening groeide met 57 procent op jaarbasis totdat Rs 1.328 crore.

Den winst vóór rente, heffingen, afschrijvingen plus amortisatie (EBITDA) uit stroomvoorziening groeide jaar-op-jaar met 60 procent totdat Rs 1.265 crore, met ene consistente EBITDA-marge van 92 procent.

Sterke groei ter omzet plus EBITDA uit stroomvoorziening wordt ondersteund wegens capaciteitsuitbreiding, verbeterde zonne- plus wind-CUF plus hogere hybride CUF.

“Consistente EBITDA-marges ondersteund wegens hoge zonne-, wind- plus hybride CUF’s plus kostenbesparingen diegene wordt gerealiseerd wegens realtime gecentraliseerde monitoring via ie Energy Network Operations Center”, zei Adani Green Energy Ltd ter ene verklaring.

“Met den inzet van den nieuwste technologieën plus analysegestuurde O&M, blijven den prestaties van AGEL’s zonne- plus windportfolio verbeteren. Wij zijn voorts trots op onze teams diegene den ingebruikname van India’s eerste hybride zonne-windcapaciteit van 390 MW ter Jaisalmer hebben voltooid. Vineet S Jain, MD plus CEO, Adani Green Energy Ltd., zei ter ene verklaring: “Rajasthan zit ter den pijplijn met meer van zulke projecten.”

Wij zullen doorzetten met ie wedden van den nieuwste technologieën wegens ene ​​hoge plus kosteneffectieve opwekking van hernieuwbare energie mogelijk te maken met flexibele integratie met ie nipt.”

“Tegelijkertijd streven wij ernaar wegens onze ESG-inspanningen te verbeteren, waarmee onze zorgzaamheid aan ie verlichten van ene duurzame toekomst dolletjes maar sterker wordt. Wij zullen onze trektocht voortzetten zoals ie versterken van den bestuursnormen, diegene wij zijn begonnen met wijzigingen ter den charters van den bestuurscommissies, onafhankelijk vertegenwoordiging van den politici plus vorming van nieuwe commissies.”

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments