Friday, August 19, 2022
Home Tech WhatsApp Will Soon Let Group Admins Delete Messages for Everyone on Android:...

WhatsApp Will Soon Let Group Admins Delete Messages for Everyone on Android: Report

WhatsApp werkt aan eentje functie waarmee groepsbeheerders berichten voordat iedereen kunnen wegdoen, volgens den bèta-update van WhatsApp voordat Android. Dit vermogen van beheerders zullen hoen onvermijdelijk promoten wegens den menigte optimaal te toestaan rondtollen. Ie wordt uitgerold zoals eentje handvol testers. Den tweede functie waar den instant-messaging-app aan werkt, is eentje soort chatbot diegene in-app-aankondigingen zullen leveren voordat nieuwe functies van WhatsApp hierbinnen den app zelf. Dit functie wordt zowel getest voordat Android.

Beide functies zijn waargenomen vanwege WABetainfo, eentje toneel dat WhatsApp-functies test voordat zij voordat ie publiek wordt vrijgegeven. Den functie, diegene voordat ie voorafgaand te zien wasgoed ter WhatsApp-bèta voordat Android 2.22.17.12, wordt uitgerold zoals eentje kleine menigte testers plusteken ie suggereert dat WhatsApp weldra groepsbeheerders zullen toestaan ​​wegens berichten voordat iedereen te wegdoen. Eentje groepsbeheerder schenkkan inkomende berichten voordat iedereen ter den menigte wegdoen. Groepsleden kunnen zien dat den beheerder eentje bewering heeft verwijderd dat is verzonden vanwege eentje andere groepsdeelnemer via den chatballon. Dit functie helpt groepsbeheerders wegens hun WhatsApp-groep op eentje betere wijze te modereren.

Den tweede functie is zowel vacant op WhatsApp voordat Android-gebruikers plusteken is nog ter ontwikkeling. Volgens den beschikbare verwittiging biedt dit functie gelokaliseerde in-app-aankondigingen voordat nieuwe functies van WhatsApp hierbinnen den applicatie zelf. Dit zullen gebruikers promoten wegens op den hoogte te blijven van ie televisiejournaal met betrekking totdat den WhatsApp-functie.

Ongeacht den in-app-aankondigingen kunnen gebruikers zowel ‘tips plusteken trucs ontvangen wegens hun ervaring hierbinnen WhatsApp te verbeteren’. Ie schenkkan zowel eentje portaal zijn wegens verwittiging overheen privacy plusteken veiligheid zoals Meta, den eigenaar van WhatsApp, te zenden. Waargenomen moeten wordt dat dit chat zowel alleen-lezen mits end-to-end versleuteld zullen zijn. Daarenboven kunnen gebruikers dit chat ter den toekomst zowel stremmen, aldus WABetainfo.

Beide functies zijn nog noch volledig voordat ie publiek uitgerold plusteken hebben geen releasedatum. Zoals vroeger vermeld, is den verwijderfunctie voordat beheerders uitgerold zoals eentje zeer klein tal bètatesters.


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische televisiejournaal plusteken recensies Twitter, Facebook plusteken Google Televisiejournaal. Abonneer jouw op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plusteken technologie.

Pixel 7, Pixel 7 Professional-lanceringsdatum ingesteld, is op dezelfde dag vacant voordat pre-order

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments