Friday, August 19, 2022
Home India Shiv Sena MP Being Taken To Hospital For Check-Up

Shiv Sena MP Being Taken To Hospital For Check-Up

Sanjay Raut heeft beweerd dat ie Centrum zichzelf op Uddhav Thackeray richt wegens den factie te verzwakken. (ie file)

Bombay/New Delhi:

Shiv Sena heeft massale protesten gepland te intact Mumbai tegen den middernachtelijke arrestatie van partijparlementslid Sanjay Raut te zwachteling met den herontwikkeling van ene chawl te den stad. Ambtenaren van ie directoraat Handhaving doorzochten zijn stulp voordat ie grootste eindje van den zondag nadat hij weigerde te verschijnen voordat verhoor, ondanks dat hij tweemaal wasgoed opgeroepen.

Den 60-jarige Raut beweerde dat hij ie mikpunt wasgoed van ie Centrum wegens den factie van Uddhav Thackeray te verzwakken. Shiv Sena-chef, den monarch Thackeray, heeft vandaag den woonhuis van den monarch Raut bezocht plusteken zijn huisgezin ontmoet.

Hier is den live-update overheen den arrestatie van Shiv Sena MP Sanjay Raut:

ontvang ndtv-updateszet den meldingen aan Ontvang meldingen naarmate dit vertelsel zichzelf ontwikkelt,

Live-updates: Uddhav Thackeray ontmoet den huisgezin van Sanjay Raut uren na zijn arrestatie

Shiv Sena-chef Uddhav Thackeray heeft maandag te ene buitenwijk van Mumbai ene ontmoeting gehad met den familieleden van partijleider Sanjay Raut, diegene vanwege den directie Handhaving wasgoed gearresteerd te ene witwaszaak. Mijnheer Thackeray reed te ene wagen zoals den woonhuis van mijnheer Raut te ene buitenwijk van Bhandup. Ie is beroemd dat den monarch Raut plusteken den monarch Thackeray ene hechte liaison hebben. Den ED zou zoals verwachting den monarch Raut weldra voordat den tribunaal brengen. (PTI)

Live-updates: Uddhav Thackeray ontmoet vandaag den huisgezin van gearresteerd parlementslid Sanjay Raut
Shiv Sena-chef Uddhav Thackeray zou vandaag den woonhuis van ie gearresteerde partijlid Sanjay Raut opzoeken plusteken zijn huisgezin ontmoeten. Raut worden wegens middernacht gearresteerd vanwege den directie Handhaving na urenlange verhoor te zwachteling met den herontwikkeling van ene chawl te Mumbai.

Live-updates: Sanjay Raut wordt voordat controle zoals ie JJ-ziekenhuis gebracht
Gearresteerde Shiv Sena MP Sanjay Raut is uit ie werkplek van ie handhavingsdirectoraat (ED) gekomen plusteken is voordat ene medische controle zoals ie JJ-ziekenhuis te Mumbai gebracht. Erbij ie verlaten van ie ED-kantoor hief den monarch Raut zijn handen op zoals den camera’s van den journalisten.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments