Friday, August 19, 2022
Home India Plea Against Supertech Twin Towers Demolition "Manifestly Perverse": Supreme Court

Plea Against Supertech Twin Towers Demolition “Manifestly Perverse”: Supreme Court

Ie Hooggerechtshof had vorig klas opdracht gegeven voordat den sloop van den 40 verdiepingen tellende twin towers.

Verrassend-Delhi:

Ie Hooggerechtshof kwam zwaar op den verzoeker terecht plus verwierp vandaag ene PIL tegen ie commando wegens den Supertech Twin Towers te Noida te slopen.

Ie Hooggerechtshof legde indiener ene boete van Rs 5 lakh op plus gaf opdracht dit bedrag te usances voordat ie welzijn van den families van den advocaten diegene aan Covid zijn overleden. Ie verzoekschrift is voorgelegd voort ene organisatie, ie Centrum voordat Rechtspraak plus Inderdaad Bestuur.

Eentje bankgebouw van rechters DY Chandrachud plus rechter Sudhanshu Dhulia noemde den verzoekschrift “blijkelijk pervers” plus vroegtijdig: “Den besluit is permanent, hoe kun jij ene PIL te dit zaak indienen?”

Ie mikpunt van ie verzoekschrift staat volgens den tribunaal te schril tegenstelling met zijn vonnis te den zaak.

Ie Hooggerechtshof had op 31 augustus vorig klas den sloop opgedragen van den 40 verdiepingen tellende twin towers gebouwd voort vastgoedgigant Supertech wegens overtreding van bouwverordeningen. Den torens zullen meer dan 900 flats plus 21 winkels bevatten.

Den tribunaal had medegedeeld dat den illegale opbouw worden vergemakkelijkt voort collusie plus “onheilige liaison” tussen den ambtenaren van den Noida (New Okhla Industrial Development Zone) plus bouwers.

Den tribunaal had Supertech opgedragen wegens ie poen terug te voldoen dat wasgoed betaald voort mensen diegene flats te dit projecten hadden geboekt.

Supertech heeft zometeen ene verzoek totdat wijziging van den bestelling voorgelegd, maar dit worden voort den opperste tribunaal afgewezen.

Op 21 augustus wegens 14.30 uur wordt den Twin Towers weggebroken. Tussen 2 augustus plus 20 augustus wordt zij opgetuigd met explosieven. Lopend den tijdsperiode dat explosieven te panden wordt bewaard, mogen volgens ambtenaren niemand minder dan medewerkers van sloopbedrijf Edifice Engineering ie pand binnenkomen.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments