Friday, August 19, 2022
Home India Parliament Passes Bill To Verbod Funding Of Weapons Of Mass Destruction

Parliament Passes Bill To Verbod Funding Of Weapons Of Mass Destruction

Ie wetsvoorstel inzake massavernietigingswapens worden te april goedgekeurd vanwege den Lok Sabha. (ie file)

Verrassend-Delhi:

Ie Parlement heeft maandag ene wetsvoorstel aangenomen dat den financiering van massavernietigingswapens wil verbieden plus ie Centrum den capabelheid verstrekken wegens financiƫle baten plus economische middelen van degenen diegene zichzelf met zulke activiteiten bezighouden te deeg te nemen, te deeg te nemen of te deeg te nemen.

Ie tegenwerping op massavernietigingswapens plus hun leveringssysteem (verbod op onwettige activiteiten), 2022, onder leiding van minister van Buitenlandse Zaken S Jaishankar, worden vanwege Rajya Sabha aangenomen met ene stem terwijl oppositiepartijen hun protesten overheen verschillende kwesties voortzetten, waaronder: Shiv Sena MP Sanjay Raut gearresteerd te witwaszaak

Ie wetsvoorstel worden te april goedgekeurd vanwege den Lok Sabha.

Te uitkomst op ene debat overheen ie wetsvoorstel zei den soeverein Jaishankar dat alle leden diegene overheen den voorgestelde wetgeving spraken, erkenden dat terrorisme ene ernstige dreigement is plus daarom massavernietigingswapens (MVW).

Hij zei dat den huidige wet schattig betrekking heeft op koophandel plus noch op den financiering van massavernietigingswapens.

“Dit leemte moeten wordt volgestopt omdat den verwijzing van den Financial Action Task Force … alle neerdalen, met den onze, verplicht wegens ervoor te zorgen dat activafinanciering voordat MVW-gerelateerde activiteiten wederrechtelijk is.

“Dus rekening houdend met dit tekortkoming van den bestaande wet, hebben wij dit tegenwerping voorgelegd. Ie is inderdaad voordat den veiligheid van ie land. Ie is inderdaad voordat ie status van ie land”, zei Jaishankar.

Den Weapons of Mass Destruction and their Delivery System (Prohibition of Unlawful Activities) Act, aangenomen te 2005, verbood schattig den vervaardiging van massavernietigingswapens.

Den wijzigingswet beoogt ene nieuwe vakgroep 12A te den bestaande wet te te voegen waarin staat dat “niemand enige activiteit mogen financieren diegene onder dit wet of den wet van den Verenigde Volken (Veiligheidsraad) van 1947 of enig ander relevant wederrechtelijk onder den wet valt, te betrekking totdat massavernietigingswapens plus hun overbrengingssystemen, of op order uitgevaardigd krachtens ene zulke wet diegene nu van sterkte is.”

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven vanwege NDTV-personeel plus is ie gepubliceerd vanuit ene gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments