Friday, August 19, 2022
Home Tech OnePlus Ace Voor Display Details Revealed Ahead of August 3 Launch

OnePlus Ace Voor Display Details Revealed Ahead of August 3 Launch

Den displayspecificaties van OnePlus Ace Voor zijn onthuld voorafgaand aan den lancering van den smartphone ter China op 3 augustus. Volgens den details zou den smartphone ene 6,7-inch AMOLED-scherm hebben met ene verversingssnelheid van 120 Hz. Den handset wordt zowel geplaagd wegens dunnere randen te krijgen plus zou ene volks scherm hebben. Voordien had ie concern reeds onthuld dat den smartphone zou wordt geleverd met support voordat snel opladen van 150 W – dezelfde specificatie mits den OnePlus Ace diegene ter april worden gelanceerd.

Te ene bulletin op Weibo onthulde OnePlus dat den volgende OnePlus Ace Voor 6,7-inch. zou van zijn [AMOLED] Display met 120 Hz verversingssnelheid plus 720 Hz aanraakbemonsteringsfrequentie. Ie biedt support voordat HDR10+, 1,07 miljard tinten plus 1,48 mm dunne dunne randen. Ie wordt zoals verwachting ene Full HD+ paneel met ene beeldverhouding van 20:9.

OnePlus heeft reeds verwoord dat den OnePlus Ace Voor wordt geleverd met support voordat snel opladen van 150 W. Ie wordt aangedreven ingevolge Qualcomm’s Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, gekoppeld aan maximaal 16 GB LPDDR5 RAM. Den telefoontoestel heeft ene dampkoelkamer met acht kanalen.

Voorts vermeldt den OnePlus China-website dat den OnePlus Ace Voor den officiƫle smartphone is voordat ie tweede League of Legends mobiele spel Professional League-evenement plus den Peace Elite Professional League ter 2022. Den smartphone wordt weergegeven ter den tinten zwart plus blauw. alternatief.

OnePlus Ace Voor wordt op 3 augustus ter China gelanceerd. Ie concern zou op dezelfde dag zowel den OnePlus 10T 5G lancering op wereldwijde markten, waaronder India. Ie lanceringsevenement begint ter India wegens 19:30 uur IST. Er wordt zowel geplaagd wegens den Snapdragon 8+ Gen 1 SoC op te nemen. OnePlus Ace Voor zullen ene rebranded-versie zijn van den OnePlus 10T 5G.


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische nieuwsbericht plus recensies Twitter, Facebook plus Google Nieuwsbericht. Abonneer jouw op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plus technologie.

Celsius-klanten vragen hun poen terug wegens te oordelen overheen den faillissementsbrief van meerdere miljarden dollars van ie concern

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments