Friday, August 19, 2022
Home Tech OnePlus Ace Voor Display Details Revealed Ahead of August 3 Launch

OnePlus Ace Voor Display Details Revealed Ahead of August 3 Launch

Den displayspecificaties van OnePlus Ace Voor zijn onthuld voorafgaand aan den lancering van den smartphone te China op 3 augustus. Volgens den details zou den smartphone eentje 6,7-inch AMOLED-scherm hebben met eentje verversingssnelheid van 120 Hz. Den handset wordt zowel geplaagd wegens dunnere randen te krijgen plus zou eentje volks scherm hebben. Voorheen had ie winkelbedrijf nu onthuld dat den smartphone zou wordt geleverd met steun voordat snel opladen van 150 W – dezelfde specificatie mits den OnePlus Ace diegene te april worden gelanceerd.

Ter eentje uitlating op Weibo onthulde OnePlus dat den volgende OnePlus Ace Voor 6,7-inch. zou van zijn [AMOLED] Display met 120 Hz verversingssnelheid plus 720 Hz aanraakbemonsteringsfrequentie. Ie biedt steun voordat HDR10+, 1,07 miljard tinten plus 1,48 mm dunne dunne randen. Ie wordt zoals verwachting eentje Full HD+ paneel met eentje beeldverhouding van 20:9.

OnePlus heeft nu medegedeeld dat den OnePlus Ace Voor wordt geleverd met steun voordat snel opladen van 150 W. Ie wordt aangedreven ingevolge Qualcomm’s Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, gekoppeld aan maximaal 16 GB LPDDR5 RAM. Den telefoontoestel heeft eentje dampkoelkamer met acht kanalen.

Voorts vermeldt den OnePlus China-website dat den OnePlus Ace Voor den officiƫle smartphone is voordat ie tweede League of Legends mobiele spel Professional League-evenement plus den Peace Elite Professional League te 2022. Den smartphone wordt weergegeven te den tinten zwart plus blauw. alternatief.

OnePlus Ace Voor wordt op 3 augustus te China gelanceerd. Ie winkelbedrijf zou op dezelfde dag zowel den OnePlus 10T 5G lancering op wereldwijde markten, waaronder India. Ie lanceringsevenement begint te India wegens 19:30 uur IST. Er wordt zowel geplaagd wegens den Snapdragon 8+ Gen 1 SoC op te nemen. OnePlus Ace Voor zullen eentje rebranded-versie zijn van den OnePlus 10T 5G.


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische televisiejournaal plus recensies Twitter, Facebook plus Google Nieuwsbericht. Abonneer jij op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plus technologie.

Celsius-klanten vragen hun strafbaar terug wegens te oordelen overheen den faillissementsbrief van meerdere miljarden dollars van ie winkelbedrijf

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments