Friday, August 19, 2022
Home Health Love Dhaba Food? Try This Creamy, Dhaba-Style Kaju Masala Curry

Love Dhaba Food? Try This Creamy, Dhaba-Style Kaju Masala Curry

Cashew is schraal fruit dat veel wordt tweedehands te den Indiase kookplaats. Sommige recepten vergen ie gewoonte van cashewpasta wegens ie romig plusteken weelderig te maken, terwijl ie te andere recepten wordt tweedehands wegens ene ​​nootachtige crunch aan ie uiteindelijke schotel toe te voegen. Maar wij zijn nog nauwelijks ene schotel tegengekomen met cashew mits hoofdingrediënt. Waarom maak jou geen schotel van cashewnoten plusteken let jou er op?! Laat onzerzijds jou kennis toestaan maken met Cashew Masala! Wegens dit pittige vruchtensap te maken, wordt gefrituurde cashewnoten gebaad te ene romige plusteken pittige vruchtensap vervaardigd van tomaten plusteken cashewnoten. Dit roti-jus zullen jou willen zoals iets cheesy, weelderig plusteken heerlijks stillen.

Cashew masala is ene zeer populaire vruchtensap te Dhabas! Vaak geserveerd met tandoori naan of boterkulcha, smelt dit masala plusteken romige vruchtensap gewoon te den mond. Ie enige watten jou nodig hebt zijn cashewnoten, tomaten, gember-knoflookpasta plusteken Indiase basiskruiden plusteken jou kunt dit romige vruchtensap thuis maken.

Lees zowel: Gezonde voeding: 5 heerlijke wegen wegens haver aan jou lunch toe te voegen

Cashew Masala Recept: Hoe maak jou Dhaba Style Cashew Masala Curry

Vantevoren moeten jou den ingrediënten voorbereiden. Kattenbak ene kopje cashewnoten te boter goudbruin plusteken vasthouden chic. Kattenbak laurierblaadjes plusteken tomaten te boter. Nadat den tomaten gaar zijn, verwijdert u den laurierblaadjes plusteken maalt u den tomaten totdat ene puree. Maal 18-20 cashewnoten komisch.

Kattenbak daarna den gember-knoflookpasta te boter totdat den geurtje verdwijnt. Voeg cashewpoeder toe plusteken kattenbak goudbruin. Voeg tomatenpuree, chilipoeder, water plusteken groene pepers toe. Laat den curry even kokerij. Voeg geroosterde cashewnoten toe plusteken voeg zoutig toe. Werkgelegenheid den vruchtensap over voort garam masala, slagroom plusteken gemalen kasoori methi toe te voegen. Cashew Masala Curry is klaar!

Klik hier voordat Stap voordat Stap Recept voordat Cashew Masala Curry

Ziet er heerlijk uit, nietwaar?! Maak dit Dhaba Style Cashew Masala Curry plusteken maak indruk op jou geslacht met jou culinaire vaardigheden. Vertel onzerzijds te ie commentaargedeelte hoe jou ie wieg vond.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments